Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ikones Seafront Luxury Suites (Adults only)


Descriere

LOCALIZARE
Hotel Ikones Seafront Luxury Suites este situat la 2,5 km de centrul orasului Rethymnon, peste drum de plaja,si la 80 km de aeroportul Heraklion.

FACILITATI
Piscina cu apa dulce, internet acces gratuit la internet Wi-Fi, sauna contra cost, Masaj contra cost, centru fitness gratuit, transferuri Statie de autobuz la 200 m, salon de cosmetica, Spa (extra) Masaj, baie de aburi, sauna, jacuzzi, salon de infrumusetare, coafor, parking, room service, piscina cu apa dulce.
Wi-Fi internet in spatiile publice, eceptie 24H, bus stop
plaja cu nisip La 10 m, sezlonguri si umbrele - contra cost. Prosoape de plaja - gratuit.
Sport: Sporturi nautice contra cost, mini-golf contra cost, tenis contra cost, horse riding contra cost.
RESTAURANT
Restaurant principal (bucatarie greceasca, mic dejun si cina - bufet), restaurant a la carte, Cafenea, Restaurant principal, Restaurant a la carte.
Bar cocktail bar, cafe.

CAMERE
Aer conditionat, telefon, TV prin satelit, internet Wi-Fi gratuit, seif (gratuit), dus, uscator de par, mini-frigider, mini-bar (la cerere, contra cost), set ceai / cafea (aparat de cafea Nespresso), balcon / terasa.
Serviciul de curatenie in camere - zilnic, schimbarea lenjeriei de pat - de 4 ori pe saptamana.
Suite Standard (26 mp) Pat dublu sau 2 paturi de o persoana, canapea.
Suite Standard Swim Up Ground Floor (27 mp) Pat dublu sau 2 paturi de o persoana, canapea.
Suite Superior Pool View (29 mp) Pat dublu sau 2 paturi de o persoana, canapea.
Suite Superior Sea View (29 mp) Pat dublu sau 2 paturi de o persoana, canapea.
Suite Deluxe 1-Bedroom Maisonette ( 40 mp) Dormitor si sufragerie, plan deschis. La etajul inferior - 2 canapele, la etajul superior- pat dublu.
Ikone Suites Sea View (40 mp) Dormitor si camera de zi separate printr-un perete decorativ, pat dublu sau 2 paturi de o persoana si o canapea, jacuzzi pe balcon.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.