Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie

Vezi mai mult

Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 81 hoteluri

Adele

Descriere hotelHotelul nu accepta turisti sub 16 ani Situat la 75 km de aeroportul Heraklion la 6 km de orasul Rethymno in apropierea localitatii Platanias pe malul marii Statia de autobuz se afla la 100 m distanta de hotel A fost construit in anul . . .

Vathi

Descriere hotelSituat intr-un golf pitoresc cu vedere la Marea Egee in partea de Nord-Vest a Cretei la 7 km de orasul Agios Nikolaos si la 1 h de aeroportul din Heraklion Hotel construit in anul 2010 camerele au fost amenajate de compania 3SK Stylia . . .

Bali

Descriere hotelSituat la altitudine la 25 km de localitatea Bali la 52 km de aeroportul din Heraklion la 32 km de orasul Rethymno Statia de autobuz se afla la 1 km de hotel Construit in anul 2010 ultima renovare a avut loc in anul 2015 Hotelul are . . .

Adele

Descriere hotelSituat la 68 km de orasul Heraklion la 7 km de centrul orasului Rethymno la 150 m de mare Statia de autobuz se afla peste drum de hotel A fost construit in anul 1986 ultima renovare completa a avut loc in 2011 Hotelul are 2 cladiri . . .

Adele

Descriere hotelHotelul face parte din lantul hotelier GRECOTEL Situat pe malul marii la 70 km de aeroportul Heraklion la 9 km de orasul Rethymno Statia de autobuz se afla in apropiere de hotel Renovarea completa a hotelului a avut loc in iarna anul . . .

Adele

Descriere hotelHotelul face parte din lantul AOJOAN CITY RESORT HOTELSHotel situat la 68 km de aeroportul orasului Heraklion la 70 km de orasul Chania la 7 km de orasul Rethymnon in localitatea Adele pe prima linie Statia de autobuz este amplasata . . .

Missiria

Descriere hotelFace parte din lantul hotelier GRECOTELSituat la 79 km la vest de aeroportul Heraklion la 4 km orasul Rethymno Statia de autobuz este amplasata la 150 m distanta de hotel Suprafata totala - 100 000 m2 Hotelul are o cladire principal . . .