Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre Noi

SECRET TOURISM


De cand suntem cu voi?

Agentia Secret Tourism isi desfasoara activitatea din anul 2002 si a fost gandita ca o agentie dinamica pe piata turistica din Romania ce se inscrie in tendintele mileniului III de liberalizare a turismului.

Ne-am propus inca de la inceputul activitatii noastre sa ajutam turistii romani pasionati de calatorii sa “descopere secretul” si gustul vacantelor de calitate, al unor noi destinatii de vis.

La baza activitatii noastre stau parteneriate incheiate cu furnizorii de servicii turistice din tara si strainatate, parteneriate care ne ajuta sa oferim vacante menite sa satisfaca cele mai variate gusturi.

Datorita promptitudinii, competentei si profesionalismului care ne caracterizeaza am devenit un partener de incredere pentru clientii si colaboratorii nostri.


Avantajele pe care ti le oferim:

→Seriozitate
→Profesionalism
→Siguranta
→Echipa experimentata si entuziasta
→Experienta acumulata de-a lungul timpului
→Promptitudine
→Diversitatea ofertelor
→Consultanta pe tot parcursul ofertarii/desfasurarii sejurului


Perfectionarea continua si participarea la cursuri si activitati de documentare aduc un plus resurselor noastre umane si ne permit sa va oferim consultanta specializata in ceea ce priveste alegerea destinatiei potrivite, a locatiei de cazare sau a serviciilor adaptate cerintelor fiecaruia dintre dvs.
Pachetele noastre de servicii pot veni in intampinarea  dorintelor dvs pentru petrecerea unui sejur de vis cu peisaje magnifice, conditii de cazare la un nivel calitativ deosebit, preturi atractive si accesibile tuturor.


Ce ne-am propus si ce va propunem?

In cei aproape 20 ani de activitate pe piata turistica din Romania  ne-am straduit sa oferim programe si servicii de calitate in domeniul turismului si al calatoriilor, vacante personalizate pe gustul fiecaruia; sejururi in diverse destinatii externe din Europa sau pe alte continente.

Personalul de specialitate si conditiile tehnico-materiale adecvate, sistemele de rezervari dedicate la care avem acces permit agentiei noastre sa ofere o gama larga de servicii la standarde internationale, atat pentru grupuri, cat si pentru turisti individuali sau oameni de afaceri:

  • sejururi de vara catre locatiile cele mai cunoscute si apreciate de turistii Romani: Grecia; Turcia; Egipt; Spania; Italia etc
  • bilete de avion catre orice destinatie interna si internationala; asistenta pentru alegerea rutei si variantei potrivite fiecaruia
  • bilete de avion low - cost (tarif redus) cu decolare din Timisoara, Cluj - Napoca, Sibiu, Budapesta, Milano sau Bucuresti 
  • organizare evenimente in Timisoara: conferinte, congrese medicale, lansari de produse, servicii, prezentari, conferinte nationale.
  • asigurari medicale pentru calatorii in strainatate; asigurari storno pentru anularea calatoriei; rca-uri si orice alte categorii de asigurari existente pe piata
  • vacante personalizate in functie de bugetul si preferintele clientilor
  • sejururi exotice in Maldive; Dominicana; Mauritius; Seychelles; Thailanda si orice alta destinatie solicitata de turisti
  • pentru ca serviciile noastre sa fie de calitate si diversificate, la nivelul pretentiilor dvs, colaboram cu companii de renume, importante hoteluri si touroperatori europeni.Colaborarea cu marii turoperatori din Europa ne ajuta sa va punem la dispozitie o gama foarte larga de variante si oferte disponibile cu plecare din Budapesta; Frankfurt; Madrid, Viena sau Roma etc.Cui ne adresam?

Celor pasionati de locuri frumoase, vibrante si doresc sa descopere lumea; celor carora le place sa isi urmeze visele, sa calatoreasca si sa se lase in voia acestei placeri nevinovate a vietii.