Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KRINI BEACH HOTEL


Descriere

LOCALIZARE
Acest hotel este la 1 km de centrul Sfaka si la 50 minute cu masina de aeroportul Creta Chania. Acesta este situat la 3.2 km de Atlantis Diving Center.
O statie de autobuz este usor accesibila de la hotel.

FACILITATI
In aceasta cazare contemporana sunt disponibile biciclete, in timp ce badminton, volei si baschet pot fi, de asemenea, aranjate. Wi-Fi este disponibil in in intregul hotel si este gratuit.
Parcarea, in parcare publica este posibila aproape de locatie, gratuit.
Acest hotel ofera o piscina (si o piscina pentru copii), sala TV, sala de mic dejun in cazul in care se ofera bufet de mic dejun, lounge bar care este deschis de
dimineata pana seara tarziu si ofera cafea, bauturi si non-alcoolice, cocktail-uri si mese usoare si gustari.
Exista, de asemenea, o camera, care este ideala pentru intalniri de afaceri si conferinte, internet, adica calculatoare publice cu ADSL conexiune rapida, internet si servicii de e-mail si acces la internet wireless in intregul hotel, incluzand camere.
Receptie 24 ore, Piscina, piscina copii, Bar, pool lounge, Restaurant (Mic dejun, gustare), Waiting Lounge cu TV, Wifi, internet-Free, Serviciul -Maid in fiecare zi, cearsafuri Se schimba la fiecare 3 zile, Parcare.

RESTAURANT
Micul dejun este oferit in fiecare dimineata la cafenea. Puteti vizita restaurantul lobby si bucurati-va de bucataria locale. Hotelul ofera oaspetilor o varietate de locuri, precum Pantelis Restaurant si Taverna Andriana situat in apropiere.

CAMERE
Aer conditionat, incalzire, TV cu ecran plat, canale de muzica si internetionale, frigider, telefon, seif (contra cost), cada/dus, uscator de par, balcon mobilat.
Double Superior pat dublu sau doua paturi de o persoana, pat suplimentar pentru a treia persoana (copil) - pat pliant sau sofa extensibil.
Triple Superior pat dublu sau doua paturi de o persoana si o canapea extensibila, sau trei paturi de o persoana.
Apartament 1-room min 4 apartament cu doua dormitorare (majoritate au usa despartitoare), un dormitor cu pat dublu, celalalt cu doua paturi de o persoana, living mic cu canapea.
Serviciu de curatenie zilnic, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe saptamana.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul
sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.