Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie

Vezi mai mult

Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 69 hoteluri

Kato Stalos, Grecia Vezi locatia pe harta

Pentru o vacanta perfecta in Grecia oaspetii auposibilitatea de a descoperi un nou hotel pozitionat pe fabuloasa plajaStalos Aici oaspetii regasesc tot confortul necesar pentru petrecerea uneivacante de neuitat si care sa le ramana in suflet Localiza . . .

Panormo

Descriere hotelSituatpe coasta de nord a Cretei in apropierea satului pitoresc Panormo la 22 km de Rethymno la 55 km de Heraklion Statia de autobuz se afla la 800 m de hotel Construit in anul 2009 Ultima renovare a avut loc in anul 2017 In total sunt . . .

Vathi

Descriere hotelSituat intr-un golf pitoresc cu vedere la Marea Egee in partea de Nord-Vest a Cretei la 7 km de orasul Agios Nikolaos si la 1 h de aeroportul din Heraklion Hotel construit in anul 2010 camerele au fost amenajate de compania 3SK Stylia . . .

Adele

Descriere hotelFace parte din grupul hotelier GRECOTEL Situat pe prima linie la 75 km vest de aeroportul Heraklion la 9 km de orasul Rethymno Statia de autobuz este langa hotel In total sunt disponibile 267 de camere - double room GVMV vedere la g . . .

Adele

Descriere hotelSituat la 68 km de orasul Heraklion la 7 km de centrul orasului Rethymno la 150 m de mare Statia de autobuz se afla peste drum de hotel A fost construit in anul 1986 ultima renovare completa a avut loc in 2011 Hotelul are 2 cladiri . . .

Adele

Descriere hotelHotelul face parte din lantul hotelier GRECOTEL Situat pe malul marii la 70 km de aeroportul Heraklion la 9 km de orasul Rethymno Statia de autobuz se afla in apropiere de hotel Renovarea completa a hotelului a avut loc in iarna anul . . .

Adele

Descriere hotelHotelul face parte din lantul AOJOAN CITY RESORT HOTELSHotel situat la 68 km de aeroportul orasului Heraklion la 70 km de orasul Chania la 7 km de orasul Rethymnon in localitatea Adele pe prima linie Statia de autobuz este amplasata . . .

Missiria

Descriere hotelFace parte din lantul hotelier GRECOTELSituat la 79 km la vest de aeroportul Heraklion la 4 km orasul Rethymno Statia de autobuz este amplasata la 150 m distanta de hotel Suprafata totala - 100 000 m2 Hotelul are o cladire principal . . .

Missiria

Descriere hotelSituat la 72 km la vest de aeroportul Heraklion in localitatea Missiria la 25 km de centrul orasului Rethymno pe malul marii Statia de autobuz este amplasata la 150 m distanta de hotel pe strada principala Hotelul a fost construit in . . .

Adele

Descriere hotelSituat la 75 km de aeroportul international Heraklion la 7 km de orasul Rethymno in localitatea Adele pe prima linie Statia de autobuz este situata la 100 m distanta de hotel Construit in anul 1996 ultima renovare partiala a avut loc . . .

Bali

Descriere hotelSituat la 47 km de aeroportul Heraklion la 32 km de orasul Rethymno in statiunea pitoreasca Bali pe malul marii Statia de autobuz este la 15 km de hotel pe strada principala Construit in anul 1991 renovat complet in anul 2010 Hotelu . . .

Panormo

Descriere hotelHotelul face parte din lantul hotelier GRECOTEL Situat la 60 km la vest de aeroportul Heraklion la 25 km de orasul Rethymno in localitatea pescareasca Panormo Statia de autobuz se afla la 600 m distanta de hotel Hotelul are o cladir . . .

Adele

Descriere hotelHotelul nu accepta turisti sub 16 ani Situat la 75 km de aeroportul Heraklion la 6 km de orasul Rethymno in apropierea localitatii Platanias pe malul marii Statia de autobuz se afla la 100 m distanta de hotel A fost construit in anul . . .

Bali

Descriere hotelSituat la altitudine la 25 km de localitatea Bali la 52 km de aeroportul din Heraklion la 32 km de orasul Rethymno Statia de autobuz se afla la 1 km de hotel Construit in anul 2010 ultima renovare a avut loc in anul 2015 Hotelul are . . .

Adele

Descriere hotelSituat pe coasta nordica a insulei la 7 km de orasul Rethymno la 72 km de orasul Heraklion Statia de autobuz este langa hotel Hotelul are o cladire principala doua corpuri din care unul este cladirea Annex - peste drum de hotel si un . . .