Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RHODES BAY HOTEL AND SPA


Descriere

LOCALIZARE: Pe coasta Golfului Ixia, la doar 13,9 km (20 minute) de Aeroportul International Diagoras. Acces direct pe plaja Marii Egee. In apropiere se poate explora Orasul Medieval Rhodos, parte din Patrimoniul UNESCO.

CAMERE: 320 de spatii de cazare renovate recent. Camerele Deluxe au balcon cu vedere la mare sau la padure. Bungalourile au balcon cu vedere la padure. Apartamentele sunt de trei tipuri: Junior, compus din doua camere (living si dormitor), dotat cu balcon cu vedere la mare/padure; Duplex, dotat cu terasa cu vedere la mare sau balcon cu vedere la padure; Rhodian, dotat cu terasa cu vedere la mare, ce dispune de scaune si masa. Toate camerele pun la dispozitie: televizor, WiFi, aer conditionat, iar baile sunt dotate cu: dus/cada, halate si papuci, uscator de par.

FACILITATI: Restaurante si baruri tip bufet sau cu meniu a la carte, specific international, grecesc, italienesc. Spa (sauna, jacuzzi, tratamente faciale/corporale, masaj). Teren de tenis si sala de fitness. Posibilitate de organizare a ceremoniilor pe plaja. Plaja privata. 5 piscine: exterioara, interioara, la etajul 11, pentru adulti si pentru copii. Sala de conferinte dotata corespunzator.

FACILITATI COPII: Club cu personal specializat ce organizeaza si supravegheaza activitati si jocuri. Piscina pentru copii. Servicii de babysitting.

Website: https://www.rhodesbay.com/

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.