Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lindos Village Resort and Spa(+16)


Descriere

LOCALIZARE: in cartierul Vlycha, din orasul Lindos. La 50 km (50 minute) de Aeroportul International Diagoras. In apropiere (4 km) se afla centrul orasului.

CAMERE: Doua tipuri de spatii de cazare: camera dubla sau apartament. Camera dubla are balcon/terasa cu vedere la mare/gradina; dotata cu pat dublu sau doua paturi single; capacitate maxima - doi adulti. Apartamentul are balcon/terasa cu vedere la mare/gradina; dotat cu pat dublu sau doua paturi single, iar in zona de living o canapea extensibila; capacitate maxima - trei adulti. Toate camerele pun la dispozitie: televizor, aer conditionat, WiFi, minibar, aparat de ceai/cafea, seif, iar baile sunt dotate cu: cabina de dus/cada, halate si papuci, uscator de par, cosmetice si produse de ingrijire personala Apivita, prosoape de plaja.

FACILITATI: Restaurante si baruri tip bufet sau cu meniu a la carte, specific international, specific mediteranean. Spa (sauna, jacuzzi, tratamente faciale/corporale, masaj). Teren de tenis, sala de fitness, cursuri de aerobic, boccia, sporturi acvatice, scuba diving. Inchiriere masini, barci sau mountain-bikes. Calarie pe plaja, drumetii (cu ghid). Parcare privata si transport cu autobuzul la/de la plaja. Posibilitate de organizare a ceremoniilor pe plaja si a petrecerilor de nunta (cu toate cele necesare - tort, flori, fotograf).

Website: https://www.lindos-village.gr/

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.