Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lindos Grand Resort and SPA


Descriere

LOCALIZARE: in cartierul Vlycha, din orasul Lindos. La 50 km de Aeroportul International Diagoras. In apropiere (4 km) se afla centrul orasului.

CAMERE: Doua tipuri de spatii de cazare: camera dubla sau apartament. Camera dubla are balcon/terasa cu vedere la mare/gradina si poate avea si piscina privata. Apartamentul are balcon/terasa cu vedere la mare/gradina si poate avea si piscina privata, iar in zona de living o canapea extensibila. Toate camerele pun la dispozitie: balcon/terasa mobilata, televizor, aer conditionat, WiFi, minibar, seif, iar baile sunt dotate cu: cabina de dus/cada, halate si papuci, uscator de par, cosmetice si produse de ingrijire personala Apivita, prosoape de plaja/piscina.

FACILITATI: 4 restaurante si 2 baruri tip bufet sau cu meniu a la carte, specific international, specific mediteranean, specific japonez. Spa (sauna, jacuzzi, tratamente faciale/corporale, masaj). Teren de tenis, sala de fitness, cursuri de aerobic, boccia, sporturi acvatice, scuba diving. Inchiriere masini, barci sau mountain-bikes. Calarie pe plaja, drumetii (cu ghid). Parcare privata. Servicii de spalatorie. Posibilitate de organizare a ceremoniilor pe plaja si sali pentru petreceri de nunta (cu toate cele necesare - tort, flori, fotograf).

Website: https://www.lindosgrand.com/

*Nota informativa:
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.