Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elite Suites by Rhodes Bay


Descriere

LOCALIZARE: Pe coasta Golfului Ixia, la doar 13,9 km de Aeroportul International Diagoras. Acces direct pe plaja Marii Egee. In apropiere se poate explora Orasul Medieval Rhodos, parte din Patrimoniul UNESCO.

CAMERE: 37 de apartamente mobilate modern si dotate cu echipamente de ultima generatie. Apartamentele sunt de trei tipuri: cu balcon si vedere la mare, cu piscina privata si gradina, cu terasa cu piscina si jacuzzi private. Toate camerele pun la dispozitie: televizor cu tastatura wireless, WiFi, minibar, aparat de ceai, aparat de cafea Nespresso, perdele si lumini controlate electronic, iar baile sunt dotate cu: halate si papuci, cosmetice si produse de ingrijire personala Bvlgari.

FACILITATI: Restaurante si baruri tip bufet sau cu meniu a la carte, specific international; room service. Spa (sauna, jacuzzi, tratamente faciale/corporale, masaj). Teren de tenis si sala de fitness. Excursii/inchirieri iahturi. Posibilitate de organizare a ceremoniilor pe plaja. Plaja Privata.

Website: https://www.elitesuitesrhodes.com/

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.