Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CACTUS HOTEL RHODES


Descriere

LOCALIZARE: La 12 kmde Aeroportul International Diagoras. In apropiere se poate explora OrasulMedieval Rhodos, parte din Patrimoniul UNESCO.

CAMERE: 172 de spatii de cazare - Camere Duble, Camere Duble Superioare si Apartamente. Camera dublaare balcon cu vedere la mare/oras; baie dotata cu cabina de dus. Camera dublasuperioara are balcon cu vedere la mare/oras; baie dotata cu cabina de dus.Apartamentele au vedere panoramica la MareaEgee sau la Marea Mediterana;dotate cu balcon mobilat; doua bai, una dotata cu cada, iar cealalta cujacuzzi, unde se gasesc halate si papuci; aparat de cafea Nespresso. Toatecamerele pun la dispozitie: televizor, aer conditionat, WiFi, minibar,fierbator, iar baile sunt dotate cu: uscator de par, produse de ingrijirepersonala.

FACILITATI: Restaurante si baruri tip bufet saucu meniu a la carte, specific international. Piscina exterioara. Evenimente sispectacole live. Serviciu de spalaorie.

Website: https://cactus-hotel.gr/

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau dincamera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel,solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.