Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ipanema Park Beach


Descriere

LOCALIZARE: Hotel Ipanema Park Beach se afla la aproximativ 400 metri de plaja nisipoasa El Arenal, Orasul Palma este la 16 km iar Manavor la 51 km. Zona de baruri si restaurante se afla la aproximtaiv 150 de metri de hotel iar cea de shopping la 500 metri.
Aeroportul Palma de Mallorca este 7 km distanta.


FACILITATI HOTEL: Partial renovat in 2019, hotelul de 5 etaje are o cladire principala si una secundara cu o capacitate totala de 210 camere. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai: receptie 24 de ore, lobby bar, aer conditionat, seif (contra-cost), restaurant, bar, conexiune internet wireless (contra-cost), piscina exterioara, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele, bar la piscina.


FACILITATI CAMERE: Majoritatea camerelor au vedere la piscina si snt echipate cu: aer conditionat reglabil, TV cu programe prin satelit, telefon, baie cu dus si uscator de par, terasa, patut pentru copii, seif. Capacitatea maxima a camerelor este de 2 adulti si un copil pana la 12 ani.
Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.