Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Doubletree Marjan Island By Hilton


Descriere

DESCRIERE
Resortul se afla pe plaja, la malul Golfului Persic, in statiunea Ras al Khaimah. Acesta este locul potrivit pentru cupluri, familii cu copii si grupuri de prieteni. Localizat la doar 8 km distanta fata de Al Harma Mall si Al Harma Golf Club, complexul ofera accesul la o varietate de activitati pentru turistii sai. Aeroportul International Dubai se afla la 60 km distanta, respectiv 2h si 5min cu masina.

FACILITATI
Receptia functioneaza 24/24.
Complexul detine 650 m de plaja privata. Exista o piscina exterioara si una interioara. Zona acvatica pentru adulti este Tarzan Boat, iar cea pentru copii este Aqua Zone. Hotelul are o sala de fitness si spatiu pentru terenul de padel.
Activitati speciale de privire copii, realizate de animatori.
Zona SPA: centru Jouri Rose SPA - tratamente faciale, masaj, sauna uscata/ umeda, scruburi corporale si wrapsuri, jacuzzi. ( program - 09:00 - 19:00).
4 sali de conferinta cu capacitate intre 10-120 persoane.
RESTAURANT
Hotelul functioneaza in sistem ALL-INCLUSIVE. Turistii pot incerca urmatoarele restaurante, parte ale Doubletree Marjan Island By Hilton:
AL MARJAN - restaurant de tip All Day Dining. In cadrul restaurantului se serveste micul-dejun cu meniu ,, a la carte, iar pranzul si cina sunt de tip buffet. Preparatele sunt din gama celor internationale. Bucataria pune pret pe preparate proaspete si nutritive, astfel exista seri de gatit live.
Programul unitatii este zilnic, intre orele: 06:30 - 11:00, 12:30 - 15:30 si 18:00 - 22:30.
BOARDWALK - barul piscinei exterioare. In cadrul barului se pot servi sucuri naturale de fructi si cocktailuri fara alcool. Programul de lucru al unitatii este zilnic, intre orele 09:00 - 00:00.
BRASSERIA - brasserie cu meniu classic european. In cadrul restaurantului se pot seri diverse sortimente de vinuri, bere, cafea si ceai. In fiecare vineri exista Islanders Brunch, eveniment dedicate celor veniti in familie. (program orar: 13:00 -14:00). Intre orele 11:00-16:00, se servesc in locatie si gustari. Programul de seara incepe cu ora 18:30.
MEZE- restaurant cu specific turcesc/ libanez. Masa se poate servi in interiorul restaurantului sau pe terasa panoramica, cu vedere la Golful Persic. Preparatele pun in evidenta multitudinea de condiment, pe care zona geografica o detine. Pranzul este disponibil, doar vineri, in cadrul acestui restaurant. (12:30 - 15:30). Cina se serveste intre orele 18:30 - 22:30. Restaurantul nu functioneaza duminica.
SANCHAYA - restaurant de tip ,, Fusion of Spyce. Locul detine atat o zona interioara, cat si o terasa cu vedere la Golful Persic. Pranzul este disponibil, doar vineri, in cadrul acestui restaurant. ( 12:30 - 15:30). Cina se ia intre orele 18:30 - 22:30. Restaurantul nu functioneaza duminica.
SHOFEE ROOFTOP BAR - bar la inaltime (aflat la etajul 9 al hotelului). Preparatele servite sunt inspirate din bucataria araba. Barul serveste bauturi pe baza de gheata, alcoolice si non-alcoolice.
THE ANCHOR - locul perfect pentru cupluri dornice sa petreaca timp de calitate. Se pot servi preparate dulci si sarate alaturi de diverse sortimente de bautura fina. Evenimentele desfasurate aici sunt:
Happy Hour : 17:00 - 20:00
Open Hour: 16:00 - 02:00
Vineri, programul de functionare este 16:00 - 19:00.
THE LOBBY LOUNGE - integrat in zona de lobby a hotelului, cu un aer elegant, unitatea functioneaza 24/24 si serveste gustari, cafea, ceai si alte bauturi locale.
VESPA - restaurant cu specific Italian. Meniul difera de la zi la zi, conform planificarii interne a bucatariei. Se poate lua masa pe terasa sau in interior. Aici se servesc doar pranzul si cina.
XclusiV - CLUB DE NOAPTE - implica un cod vestimentar prestabilit de tipul ,, smart casual. Clubul are muzica internationala si DJ propriu. Este deschis de marti pana sambata, in fiecare saptamana, intre orele 22:00 - 03:00. Bucataria serveste mancare doar pana la ora 23:00. Bauturile alcoolice sunt servite la bar pana la ora 04:00.
Room-Service functioneaza 24/24. Comanda se face prin intermediul MENIU ONLINE.
La cerere se poate opta pentru un meniu destinate copiilor. Dimineata exista, in restaurant, un corner cu mic-dejun pentru acestia.

CAMERE
KING GUEST ROOM WITH BALCONY - camera are vedere la Golful Persic. Baia este bine compartimentata, cu loc pentru cada si dus. In camera este un pat de tip ,, King-size si un pat extensibil.
KING GUEST ROOM WITH BALCONY AND SEA VIEW - camera are vedere la Golful Persic. Baia este bine compartimentata, cu loc pentru cada si dus. In camera este un pat de tip ,, King-size si un pat extensibil. Pe balcon este o zona cu sezlong.
KING BAY CLUB SEA VIEW ROOM - camera cu vedere la Golful Persic. Unitatea de cazare are etaj, balcon si terasa. Camera are o zona pentru birou, baie compartimentata cu dus si cada, un pat de tip ,,King-size si o canapea extensibila.
KING DELUX GARDEN VIEW ROOM- camera cu vedere la Golf. In camera exista atat un dus, cat si cada. Acest tip de camera are un balcon propriu. Patul este ,,King-size. Canapeaua din camera este pentru relaxare.
TWIN GUEST ROOM WITH BALCONY- camera cu vedere la Golf. Are 2 paturi ,,Twin si un sezlong de interior. Pe balcon turistii se pot relaxa in confortul propriului spatiu.
TWIN DELUXE GARDEN VIEW ROOM - camera cu acces si vedere la gradina private. Camera are un spatiu pentru birou, o terasa mobilata si doua paturi duble. Baia are spatiu separat pentru baie si dus.
TWIN DELUXE ROOM WITH GARDEN ACCESS - camera cu acces si vedere la gradina privata. Camera are doua paturi de tip ,, King-size si o terasa in gradina. Camera are si masa/ fier de calcat.
TWIN GUEST ROOM WITH BALCONY AND SEA VIEW - camera cu vedere la Golf si balcon propriu. Are 2 paturi ,, Twin si un sezlong interior pentru relaxare, alaturi de o canapea.
KING ACCESSIBLE ROOM ROOM WITH ROLL IN SHOWER - camera cu vedere la Golf, destinata persoanelor cu probleme locomotorii. Baia este adaptata pentru nevoile acestora, avand echipamente flexibile. In camera exista atat un dus, cat si cada. Acest tip de camera are un balcon propriu. Patul este ,,King-size. Canapeaua din camera este pentru relaxare.
KING JUNIOR SUITE WITH BALCONY AND SEA VIEW - apartamentul are vedere la Golf. Prevazut cu spatiu pentru birou, canapea, canapea extensibila, dormitor, balcon propriu si baie cu dus/ cada, locul este perefect pentru familii cu copii. In unitate se gaseste si un dozator de apa imbuteliata.
Toate tipurile de camera au: TV, mini-frigider, Wi-Fi gratuit, aparat pentru cafea/ceai.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie