Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexander House Hotel

Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Hotelul Alexander House se află la numai 150 de metri de plaja Agia Pelagia. Oferă o piscină in aer liber cu o zonă puțin adancă pentru copii, un restaurant, un bar principal si un snack bar. Oaspetii au la dispozitie sezlonguri si umbrele gratuite la piscină.

Camerele au vedere la grădină sau la mare. Toate camerele includ frigider și TV. Oferă aer conditionat.

La hotel este disponibil zilnic un bufet pentru mic dejun, pranz si cină, iar barul hotelului oferă o varietate de cafele si băuturi. Restaurantul asigură preparate cretane si internationale, paine proaspătă si o gamă largă de deserturi de casă.

Activitătile disponibile la hotel includ o sală de fitness, tenis de masă, darts, biliard si jocuri puzzle. Există WiFi gratuit in zonele publice.

Receptia cu program nonstop are personal poliglot si oferă un serviciu de concierge, care vă va ajuta să vă organizati călătoriile.

Cel mai apropiat aeroport important este Aeroportul International Nikos Kazantzakis din Heraklion, situat la 20 km. La numai cativa pasi de hotel, oaspetii pot găsi taxiuri si o statie publică de autobuz.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie