Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vantaris Blue (Adults Only)


Descriere

LOCALIZARE
Coasta de nord a insulei, Kavros, la 4 km de statiunea Georgioupolis, la 45 km de aeroportul Chania, la 40 km de orasul Chania, la 98 km de Heraklion, la 18 km de Rethymno.

FACILITATI
Internet acces gratuit la internet Wi-Fi, Spa in hotel Vantaris Palace, situat la 350 m
Plaja: Plaja cu nisip La 450 m, cu nisip (hotelul Vantaris Palace). sezlonguri si umbrele - contra cost. Prosoape de plaja - cu garantie.Umbrele contra cost, Sezlonguri contra cost
In timpul zilei, va puteti relaxa la sauna sau la baia turceasca. Pentru oaspetii mai activi este disponibil i un teren de tenis.

RESTAURANT
Bar in hotel Vantaris Palace, situat la 350 m, Restaurant in hotel Vantaris Palace, situat la 350 m

CAMERE
Camere renovate, cu piscine private sau apartamente in stil modern, acces la internet. Servicii comune cu ale hotelului Vantaris Palac
Aer conditionat, TV, telefon, internet Wi-Fi gratuit, mini-frigider, baie (dus), uscator de par, seif (contra cost), balcon / terasa.
Premium Room Private Pool Situata la parter. 2 paturi de o persoana (200x90), canapea (200x90), terasa mobilata (12 mp), piscina privata (13 mp), 2 sezlonguri si o umbrela.
Premium Maisonette Stil duplex. La etajul inferior se afla 2 paturi de o persoana (200x90), la etaj se afla un pat dublu (200x160), balcon mobilat (6 mp).

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.