Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRECOTEL PLAZA SPA APARTMENTS


Descriere

Descriere hotel
Face parte din grupul de hotelier GRECOTEL.
Situat la 85 km de aeroportul Heraklion, la 2,5 km de centrul orasului Rethymno. Statia de autobuz este la 100 m distanta de hotel.

A fost construit in stil traditional cretan cu elemente cretane-venetiene, in anul 2004, a doua parte a hotelului fiind construita in anul 2006.
Hotelul are o cladire principala si 6 complexuri separate. Complexurile sunt vopsite in culori diferite si seamana cu cladirile venetiene.

In total sunt disponibile 84 de camere:
- studio (vedere la curtea interioara sau piscina, amplasate la etajul 1 sau 2, cu un nivel: dormitor cu zona de living si zona de bucatarie; camere cu 2 nivele: la nivelul 1 - sufragerie cu zona de  bucatarie complet utilata cu canapea, la nivelul 2 - dormitor, pat dublu, suplimentar - canapea extensibila, max. 3 pers., 31-42 m2);
- one bedroom apartment (vedere la gradina sau piscina, situate la nivelul 1 sau 2, dormitor, living separat, pat dublu, baie, max. 4 pers., 38-46 m2);
- one bedroom maisonette (vedere la gradina sau piscina, la nivelul 1: living cu zona de bucatarie si cu canapea sau 2 paturi separate (poate fi folosit ca si dormitor); unele camere pot avea o baie suplimentara cu dus si WC; la nivelul 2: dormitor principal, pat dublu, zona cu mobilier tapitat, baie separata (unele camere cu jacuzzi), max. 4 pers., 41-63 m2);
- two bedroom apartment or maisonette (vedere la curtea interioara, camere cu 1 nivel (62-65 m2): bucatarie complet utilata, sufragerie, living, 2 dormitoare, pat dublu, suplimentar - pat pliant, 2 bai; camerele cu 2 nivele sunt amplasate pe etajele 2 si 3: la nivelul inferior - living cu zona de sufragerie si zona de bucatarie complet utilata, dormitor principal cu pat dublu; unele camere pot avea o baie suplimentara cu dus sau cada; la nivelul superior - zona de relaxare, dormitor suplimentar si baie (pat dublu, suplimentar - canapea), max. 6 pers., 60-97 m2).

Suplimentar in camere la sosire: o sticla cu apa.

Se accepta plata cu card de credit: Visa, Mastercard, American Express, Diners Club. Bancomat: la 500 m distanta de hotel.
Cazare cu animale de companie: nu se accepta.

Internet: www.grecotel.com
Tel.: 04 222 28310 51505
Fax: (+30) 28310 35738
Camera hotel

baie cu cada sau cabina de dus
accesorii pentru baie
foehn
aer conditionat individual (racire/incalzire)
seif
televizor
minisistem stereo (HiFi)
DVD player
telefon
zona de bucatarie complet utilata
masa si fier de calcat
balcon sau terasa
curatenie in camera - zilnic
schimbarea lenjeriei si prosoapelor - regim protectia mediului
pardoseala - gresie


Spatiu exterior

restaurant
cafenea langa piscina
2 piscine exterioare (85 m2 si 60 m2)
piscina SPA partial acoperita (cu incalzire in lunile aprilie si octombrie, 26 m2)
centru SPA
schimb valutar
internet WiFi (in locuri publice, gratuit)
internet corner (gratuit)
spalatorie (contra cost)
curatatorie chimica (contra cost)
inchiriere biciclete (mountain bike, in apropiere de hotel)


Relaxare si sport

Gratuit
sauna, hammam (SPA)
tenis de masa
sala de fitness
gimnastica de dimineata
aqua aerobic
bocce
volei de plaja
program de divertisment (seara)

Contra cost
masaj
salon de infrumusetare
sporturi nautice (in apropiere de hotel)


Pentru copii

miniclub Grecoland (supravegherea copiilor 3-12 ani, dimineata/seara, de 6 ori/saptamana)
divertisment pentru copii, jocuri, concursuri, competitii (de 6 ori/saptamana)
piscina splash
bona (la solicitare, contra cost)
Greco Baby: ofera posibilitatea de rezervare a obiectelor necesare pana la sosirea in hotel (strict la solicitare in prealabil) - gratuit: patut, scaunele inalte (doar la restaurante), stand pentru chiuveta;
- contra cost: carucior, saltele pentru schimbul scutecelor, olita si reductor WC, aparate pentru incalzirea sticlutelor, sterilizator pentru sticlute, cadita, scaun carrycot portabil, baby phone


Plaja

Publica, nisip/pietris, peste drum de hotel (drumul este circulat). Intrarea in mare - nisip, pe alocuri pietris marunt. La piscina si pe plaja: sezlonguri, umbrele - gratuit. Servicii pe plaja: se ofera, contra cost. Prosoape de plaja: gratuit.


Comentariul nostru

Spatiu exterior compact. Camerele au zona de bucatarie complet utilata. Centru SPA micut. Animatie soft. Peste drum de hotel este situata plaja de nisip care se intinde pe o lungime de 14 km (a primit distinctia Blue Flag), utilata cu dus si cabine de schimb. Recomandat pentru vacante relaxante cuplurilor, familiilor si tinerilor.

Atentie! In caz de anulare a unei rezervari cu termen EB la acest hotel, se va aplica o penalizare de 100% daca anularea este solicitata dupa expirarea respectivului termen EB.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.