Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRECOTEL MARINE PALACE & AQUA PARK (ex. GRECOTEL CLUB MARINE PALACE & SUITES, ALL INCLUSIVE RESORT)


Descriere

Descriere hotel
Hotelul face parte din lantul hotelier GRECOTEL.
Situat la 60 km la vest de aeroportul Heraklion, la 25 km de orasul Rethymno, in localitatea pescareasca Panormo. Statia de autobuz se afla la 600 m distanta de hotel.

Hotelul are o cladire principala, un complex de bungalow-uri situate peste drum de cladirea principala si un complex de bungalow-uri pe linia de plaja.
In total sunt disponibile 375 de camere:
- standard room SSV/GV (in cladirea principala, vedere partiala la mare sau gradina, 2 paturi separate sau 1 pat dublu, suplimentar - sofa pentru copii, max. 3 pers., 26 m2);
- bungalow GV/SV (amplasate in gradina, vedere la gradina sau la mare, 2 paturi separate sau 1 pat dublu, suplimentar - sofa pentru copii, max. 3 pers., 26 m2);
- studio GV (in complex de bungalow-uri situate peste drum de cladirea principala, la nivelul 1, vedere la gradina, bucatarie complet utilata, stereo HiFi, CD, pat dublu, suplimentar - sofa pentru copii, max. 2+1 pers., 25 m2).

Pentru familii:
- family room SSV (in cladirea principala, vedere partiala la mare, dormitor si living cu usa glisanta, 2 paturi separate, suplimentar - 2 sofale pentru copii, max. 2+2 pers., 35 m2);
- family bungalow SSV (amplasate in gradina, vedere partiala la mare, dormitor si camera separata pentru copii, 2 paturi separate, suplimentar - 2 paturi separate pentru copii, max. 2+2 pers., 35 m2);
- first row family bungalow suite SSV (amplasate pe malul marii, vedere partiala la mare, dormitor cu zona de living si camera separata pentru copii, pat dublu, suplimentar - pat supraetajat pentru copii, max. 2+2 pers., 45-48 m2);
- family bungalow suite PV/GV (in complexul de bungalow-uri situat peste drum de cladirea principala, cu vedere la piscina sau gradina, zona de living cu sufragerie si bucatarie complet utilata, dormitor cu usa, pat dublu, suplimentar - pat pliant pentru copii, max. 2+2 sau 3+1 pers., 45-48 m2);
- deluxe bungalow suite SSV with jacuzzi (in complexul de bungalow-uri situat peste drum de cladirea principala, vedere partiala la mare, gradina sau piscina, living cu zona de sufragerie si bucatarie complet utilata, dormitor cu jacuzzi si baie, pat dublu, suplimentar - pat pliant pentru copii, WC, 2 balcoane; max. 2+2 sau 3+1 pers., 60 m2);
- family apartment PV/GV (in complexul de bungalow-uri situat peste drum de cladirea principala, vedere la piscina sau gradina, living cu zona de bucatarie complet utilata si canapea extensibila, 2 dormitoare: unul - cu pat king size, iesire pe balcon sau terasa, alt dormitor e de tip open space cu sofa si zona de sufragerie cu bucatarie complet utilata, 2 bai, 2 balcoane, max. 4+2 pers., 70-73 m2).

Pe teritoriul hotelului sunt rampe. Nu sunt camere utilate special pentru persoane cu dizabilitati.

Se accepta plata cu card de credit: Visa, Mastercard, American Express, Diners Club. Bancomat: pe teritoriul hotelului.
Cazare cu animale de companie: nu se accepta.

Internet: www.grecotel.com
Tel.: 04 222 28340 51610
Fax: (+30) 28340 51603
Camera hotel

baie cu cada
accesorii pentru baie
prosoape de plaja
foehn
aer conditionat centralizat cu control individual
aer conditionat individual, stereo HiFi, masa de calcat (in camerele First Row Family Bungalow Suite, Studio, Family Bungalow Suites, Deluxe Bungalow Suite with Jacuzzi si Family Apartments
seif (electronic, gratuit)
televizor
CD player
telefon
minifrigider
suplimentar minibar cu apa si bauturi racoritoare (in camerele First Row Family Bungalow Suite, Family Bungalow Suites, Deluxe Bungalow Suite with Jacuzzi si Family Apartments)
zona de bucatarie complet utilata (in cateva categorii de camere): vesela, tacamuri, aparat de cafea, masina de spalat vase, frigider cu congelator, cuptor cu microunde, fierbator, toaster (in anumite categorii de camere)
curatenie in camera - zilnic
schimbarea lenjeriei si prosoapelor - regim protectia mediului
balcon sau terasa
pardoseala - gresie


Spatiu exterior

4 restaurante (3 a la carte)
grill bar
3 baruri
3 piscine exterioare (470 m2/230 m2/245 m2)
piscina exterioara cu apa de mare (250 m2)
piscina interioara Thalasso cu apa de mare si incalzire (75 m2, contra cost - in perioada iunie-septembrie, gratuit - in lunile aprilie, mai si octombrie)
mini aquaparc cu tobogan pentru bebelusi (pe spatiul exterior al camerelor suite - peste drum de cladirea principala, 180 m2)
salon SPA
aqua park Kingdom of Poseidon (5 tobogane pentru adulti si 7 pentru copii)
sala de conferinte&(10-260 pers., complet utilata)
salon TV
amfiteatru
parcare
sala de jocuri bridge
magazine
schimb valutar
internet WiFi (in lobby, gratuit)
spalatorie, contra cost
medic (la cerere, contra cost)
inchiriere biciclete montane (in apropiere de hotel)


Relaxare si sport

Gratuit
3 terenuri de tenis (cu suprafata sintetica)
echipament de tenis
sala de fitness cu echipament modern
tenis de masa
aerobic
aqua aerobic
step
tir cu arcul
volei pe plaja
minifotbal
polo pe apa
baschet
darts
bocce
sporturi nautice pe plaja: windsurfing (cu licenta), canoe, hidrobiciclete
animatie (de 6 ori/saptamana)

Contra cost
sala de fitness cu echipament cardio modern
lectii de tenis
biliard
jocuri electronice
masaj
centru SPA (jacuzzi, sauna, baie cu aburi, proceduri)
sporturi nautice pe plaja: jet ski, banana
diving (PADI)


Pentru copii

- mini-club Grecoland (3-12 ani, intre anumite ore, 6 zile/saptamana): loc de joaca, jocuri, competitii, activitati creative; cina devreme cu animatorii, discoteca (copiii mai mici de 3 ani trebuie supravegheati de parinti)
- Greco Teens: dimineata si dupa-amiaza - activitati pentru adolescenti 13-17 ani (de la mijlocul lunii iunie pana la mijlocul lunii septembrie)
- Greco Baby: ofera posibilitatea de rezervare a obiectelor necesare pana la sosirea in hotel (strict la solicitare in prealabil) - gratuit: carucior, patut, scaunele inalte (doar la restaurante), stand pentru lavoar, aparate pentru incalzirea sticlutelor, baby phone;
- contra cost: saltele pentru schimbul scutecelor, olita si reductor WC, sterilizator pentru sticlute, fierbator, cadita, scaun carrycot portabil;
- mini aquaparc cu tobogan pentru bebelusi (180 m2)
loc de joaca (acoperit partial, cu suprafata de nisip)
meniu
bona (la solicitare, contra cost)


Plaja

Hotelul are 2 plaje sub forma de golfuri, de nisip. Distinctie Blue Flag. Intrarea in mare - pe nisip. Pe plaja: dus si cabine de schimb. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, prosoape de plaja - gratuit.


Comentariul nostru

Hotel cu spatiu exterior de dimensiuni mari cu verdeata, utilat pentru accesul cu carucioarele (lifturi, pante line). Animatie activa. Centru Elixir Thalasso Spa bun. Recomandat pentru vacante active cu familia si copiii de orice varsta.
Se poate ajunge relativ usor in Rethymno - 25 km.

Dress code: pe timp de zi, in restaurante si baruri este permis stilul liber de imbracaminte, haine care sa acopere costumul de baie. Incaltamintea este obligatorie. Seara, in restaurante si baruri este binevenit stilul casual de imbracaminte si cel elegant. Pentru barbati este obligatorie tinuta de seara (pantaloni lungi, camasa).

Atentie! In caz de anulare a unei rezervari cu termen EB la acest hotel, se va aplica o penalizare de 100% daca anularea este solicitata dupa expirarea respectivului termen EB.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.