Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H10 Vintage Salou Adults Only +16

Descriere

Situat la 600 de metri de plaja Llevant din Salou, H10 Vintage Salou - Adults Only oferă o piscină in aer liber și o terasă pe acoperiș, cu piscină mică și adancă și șezlonguri. Fiecare cameră elegantă are aer condiționat, balcon și TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

H10 Vintage Salou - Adults Only oferă camere cu decor simplu, modern și note pline de culoare. Băile sunt dotate cu articole de toaletă și uscător de păr. Mini-frigidere și seifuri sunt disponibile gratuit.

Restaurantul Les Vinyes oferă mese tip bufet cu bucătărie deschisă. Există, de asemenea, un cocktail bar, un café-bar cu o terasă langă piscină și o zonă cu Wi-Fi gratuit. Hotelul oferă divertisment de seară, inclusiv muzică live. Centrul de frumusețe Despacio oferă o sală de gimnastică, saună și servicii de masaj.

Hotelul H10 Vintage Salou - Adults Only este situat in centrul orașului Salou, inconjurat de magazine, restaurante și baruri pline de viață. Parcul tematic PortAventura este la 1,5 km, iar Aeroportul Reus este la 15 minute de mers cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie