Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELA EXCELLENCE RESORT BELEK


Descriere

Descriere hotel

Situat la 35 km de aeroportul Antalya, la 45 km de centrul orasului Antalya, la 2 km de localitatea Belek, pe malul marii.
Construit in anul 2007, suprafata totala este de 110 000 m2.

Hotelul are 2 cladiri principale Main Building cu 6 nivele si un complex de vile cu 2-3 nivele in care sunt situate camerele Lake House; 5 cladiri cu 2 nivele Villa Ela Palace si 2 cladiri cu 2 nivele Villa Ela Sultan Palace.

Main Building:
- 393 standard room (5 camere pentru persoane cu dizabilitati, max. 2+2 pers., 35-45 m2);
- 70 family duplex cu doua nivele (la fiecare nivel: dormitor fara usa, baie, TV, balcon (la primul nivel), max. 4+1 pers., 65-75 m2);
- 18 superior room sea view cu o camera (vedere la mare, french bed, baie cu jacuzzi, max. 2+1 pers., 38-44 m2);
- 5 Resort suite cu doua camere (vedere la gradina, living, dormitor cu usa, 2 TV, max. 4+1 pers., 96 m2, servicii VIP);
- 9 Deluxe suite cu doua camere (vedere la mare, living, dormitor cu usa, baie cu jacuzzi, 2 TV, max. 4+1 pers., 105 m2, servicii VIP);
- 5 Superior suite cu doua nivele (vedere la padure, la nivelul I: living, baie, balcon; la nivelul II: dormitor cu usa, baie cu jacuzzi, TV, terasa cu jacuzzi, max. 4+1 pers., 142 m2, servicii VIP);
- 6 Honeymoon suite cu o camera (vedere la mare, french bed, baie cu jacuzzi, max. 2 pers., 38-42 m2, servicii VIP);
- 2 Premier suite cu doua nivele (vedere la mare; la nivelul I: living (o camera Premier Suite are un dormitor in plus cu twin beds la primul nivel), baie, balcon, TV; la nivelul II: dormitor cu usa, baie, terasa cu jacuzzi, TV, max. 4+1 pers., 189-233 m2, servicii VIP);
- 1 Ela Prestige suite cu doua nivele (vedere la mare, la nivelul I: living, masa de sufragerie, bucatarie, masa de scris, balcon, TV; la nivelul II: 2 dormitoare cu usa, 2 bai: una cu jacuzzi, terasa cu jacuzzi, 2 TV, max. 5+1 pers., 375 m2, servicii VIP).

Lake Houses (piscina separata pentru acest tip de camere):
- 142 Lake house cu o camera (19 Lake house Swim-up with pier, amplasate la nivelul I cu terasa proprie, french bed; 67 Lake house pool view, amplasate la nivelele II si III, french bed/twin bed; 56 Lake house garden view, amplasate la nivelele I, II si III, twin beds, max. 3 pers., 36 m2);
- 18 Lake house suite pool view cu doua camere (vedere la piscina, amplasate in vilele cu 3 nivele la nivelul I si II: camerele de la nivelul I sunt compuse din living si dormitor, iar camerele de la nivelul II din 2 dormitoare cu usa; in fiecare tip de camera: baie, balcon sau terasa, max. 4+1 pers., 96 m2);
- 56 Lake house family pool view cu doua camere (vedere la gradina si piscina, amplasate la nivelele II sau III, 2 dormitoare unite intre ele printr-un hol comun cu usa, 2 bai, 2 balcoane, max. 4+1 pers., 60-72 m2).

VIP Villas:
- 5 Villa Ela Palace cu doua nivele (la nivelul I: living, sufragerie, bucatarie, dormitor cu usa, baie; la nivelul II: 2 dormitoare cu usa, 2 bai: una cu jacuzzi si iesire pe terasa, cu baie turceasca si sauna, max. 8 pers., 297 m2; gradina de 550-750 m2, piscina proprie 65 m2 (cu incalzire), servicii VIP);
- 2 Villa Sultan Palace cu doua nivele (la nivelul I: living, sufragerie, bucatarie, sala de fitness, sauna, baie turceasca, camera separata cu dus pentru personal dedicat; la nivelul II: 4 dormitoare cu usa, 4 bai cu jacuzzi, max. 10 pers., 696 m2; gradina de 886 m2, piscina proprie de 65 m2 (cu incalzire), jacuzzi in gradina, servicii VIP).

Pentru toate categoriile de camere: carucior, incalzitor pentru sticle si baby phone (la receptie, la solicitare, gratuit), ursulet de plus, canale TV cu desene animate intre orele 07:00 - 22:00, accesorii de baie pentru copii; halate si papuci pentru copii (peste 3 ani); pentru copii pana in 3 ani: olita, cadita, taburet pentru copii in baie; 2 cutii mici cu lapte in minibar.

Tel.: (242) 710 22 00
Fax: (242) 715 27 75
Internet: www.elaresort.com


Camera hotel

baie cu cada
foehn
halat, papuci
fructe (in ziua sosirii)
aer conditionat centralizat
televizor
telefon
minibar (apa, bauturile racoritoare, laptele, berea, o punga de alune si ciocolata se suplimenteaza zilnic, gratuit)
seif (gratuit)
pardoseala – mocheta (in toate camerele; superior suite, Premier suite – mocheta si parchet; Ela Prestige suite, Еla Palace, Sultan Palace – parchet si marmura)
balcon sau terasa
curatenie in camera - zilnic
schimbarea lenjeriei - zilnic
room service (intre orele 02:00 - 07:00 – conform meniului (anumite feluri), gratuit; pentru persoanele cu dizabilitati - 24 ore, gratuit)
internet WiFi (gratuit)


Spatiu exterior

restaurant principal
meniu dietetic
meniu vegetarian
7 restaurante a la carte (mexican, pescaresc, italian, frantuzesc, din zona Marii Egee, otoman – se achita o taxa de rezervare; japonez - cu rezervare prealabila, contra cost)
12 baruri (1 bar deschis 24h)
6 piscine exterioare
piscina interioara
5 tobogane
cinema
cabinet medical
centru SPA
coafor
lant de magazine
spalatorie
curatatorie chimica
8 sali de conferinte (50-800 pers.)
internet WiFi (pe tot spatiul hotelului, gratuit)


Relaxare si sport

Gratuit
baie turceasca
sauna
baie cu aburi
jacuzzi (dupa proceduri)
sala de fitness
aerobic
aqua aerobic
volei pe plaja
baschet
minifotbal
2 terenuri de tenis cu suprafata de tartan
inchirierea echipamentului de tenis
tenis de masa
tir cu arma cu aer comprimat
darts
bocce
trambulina
biliard
minigolf
sporturi nautice fara motor
windsurfing (cu licenta)
animatie
muzica live
discoteca

Contra cost
masaj
bowling (4 piste)
aparate electronice
internet cafe
nocturna terenului de tenis
lectii de tenis
lectii de surfing
sporturi nautice cu motor


Pentru copii

bufet
meniu
3 piscine (2 exterioare, 1 interioara)
tobogan acvatic (impartit in 4 tobogane)
loc de joaca
smiling baby-club (1-3 ani)
miniclub (4-7 ani)
junior club (8-12 ani)
teenage club (13-17 ani)
carucior (gratuit, in functie de disponibilitate)
bona (contra cost, cu solicitare prealabila)


Plaja

Proprie, nisip. Ponton. Bar pe plaja - gratuit. Pe plaja si la piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Baldachine pe plaja - contra cost. Prosoape de plaja - gratuit.


Comentariul nostru

Spatiu exterior frumos si ingrijit. Camere spatioase si moderne. Bucatarie si servicii bune. Recomandat pentru familii cu copii, dotari speciale pentru copii. Infrastructura dezvoltata a hotelului ofera o gama larga de servicii potrivite atat pentru o vacanta relaxanta, cat si pentru sejururi active, inclusiv centrate pe activitati sportive.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.