Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Koukounaria


Descriere

 Localizare Acest hotel este situat în centrul frumoasei staţiunii Alykes care este renumită datorită numeroaselor restaurante şi taverne care servesc delicatese cretane. Acesta se află la 300 m de centrul oraşului, la o distanţă de 16 km de aeroport. Hotel Koukounaria este alegerea perfectă pentru petrecerea unui vacanţe de neuitat. Acesta este recomandat atât pentru familii, cupluri cât şi pentru grupuri de prieteni.  Facilitățile hotelului Hotelul este compus din 3 cladiri şi oferă facilităţi precum: recepţie, restaurant, 2 baruri, cafenea, acces wifi, piscină exterioară dotată cu şezlonguri şi umbreluţe, parcare, schimb valutar, spălătorie, asistenţă medicală la cerere, serviciu rent a car. Hotelul pune la dispoziţia clienţilor săi transfer gratuit către şi din oraşul Zante.  Facilitățile camerelor Hotelul oferă 78 de camere moderne, spaţioase, dotate cu facilităţi precum: baie cu cadă sau duş, TV, minifrigider, aer condiţionat, balcon sau teresa.  Plajă Plaja se află la o distanţă de 300 m. Facilități camere
Hotelul oferă 78 de camere moderne, spaţioase, dotate cu facilităţi precum: baie cu cadă sau duş, uscător de păr, TV, aer condiţionat, seif(contra cost), wifi (contra cost).

Facilități hotel
Hotelul este compus din 3 cladiri şi oferă facilităţi precum: recepţie, restaurant, 2 baruri, cafenea, acces wifi, piscină exterioară dotată cu şezlonguri şi umbreluţe, parcare, schimb valutar, spălătorie, asistenţă medicală la cerere, serviciu rent a car. Hotelul pune la dispoziţia clienţilor săi transfer gratuit către şi din oraşul Zante.

Localizare
Acest hotel este situat în centrul frumoasei staţiunii Alykes care este renumită datorită numeroaselor restaurante şi taverne care servesc delicatese cretane. Acesta se află la 300 m de centrul oraşului, la o distanţă de 16 km de aeroport. Hotel Koukounaria este alegerea perfectă pentru petrecerea unui vacanţe de neuitat. Acesta este recomandat atât pentru familii, cupluri cât şi pentru grupuri de prieteni.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.