Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elegance Luxury Executive Suites


Descriere

LOCALIZARE
Complexul Elegance Luxury Executive Suites 5* este locul in care stilul, luxul si perfectiunea se intalnesc cu o lume a frumusetii si traditiei. Hotelul este situat in satul Tragaki, care este considerat a fi una dintre cele mai frumoase zone ale insulei Zakynthos. Este situat pe coasta de est a insulei si este aproape de statiunea turistica Tsilivi si la doar 7 km de orasul Zakynthos.

FACILITATI
Plaja: unele dintre plajele din apropiere, Bouka si Gaidaros, sunt plaje linistite cu nisip.
Piscine: piscina in aer liber.
Wi-Fi: in toate zonele hotelului se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Wellness: servicii de masaj la preturi speciale, servicii de manichiura si pedichiura, servicii de make-up, servicii de coafor.
Divertisment: gradina de promenada, croaziere si excursii private si semi-private, activitati de scufundari, servicii de inchirieri masini.
Zona de receptie.
Parcare privata.

RESTAURANT
Meniurile hotelului este diversificat de arome rafinate si surprize, pentru a va entuziasma papilele gustative. La restaurantul Ambrosia fiecare experienta culinara este unica. Puteti savura bauturile si cocktailurile unice si inovatoare la Cosi Cafe Bar, situat in hol. De asemenea, puteti lua un pranz delicios la Blue Horizon Pool Bar dupa inot, cu vederea la Marea Ionica.

CAMERE
Hotelul dispune de 22 de apartamente luxoase care combina ospitalitatea cu autenticitatea culturii locale. Suitele sunt doar pentru adulti (16 +) si au fost concepute pentru toti cei care vor sa aprecieze sentimentul unic de confort si liniste.
In fiecare suita puteti gasi fructe proaspete la sosire, aer conditionat controlat individual,
balcon mobilat, jacuzzi interior, 2 linii telefonice, uscator de par, articole de toaleta.

Exista 4 tipuri de apartamente bine amenajate, concepute pentru confortul oaspetilor.
DELUXE SUITE (50 mp) - un pat king-size sau 2 paturi twin; vedere laterala partiala la mare
ELEGANCE SUITE (50 mp) - un pat king-size sau 2 paturi twin; vedere panoramica uimitoare la mare
SUPERIOR PRIVATE POOL SUITE (50 mp) - un pat king-size sau 2 paturi twin; oaspetii se pot bucura de propria lor piscina privata
PRESIDENTIAL EXECUTIVE SUITE (60 mp) - un pat king-size sau 2 paturi twin; vedere panoramica uimitoare la mare

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.