Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villen Kornati


Descriere

LOCALIZARE: La doar 1 minut de mers pe jos de plaja, in Sibenik, pe o penisula mica de pe coasta dalmata. Parcul National Krka este la 30 km. Solaris Sand Beach este la 700 metri de plaja si Solina Beach este la 950 metri de hotel.


FACILITATI: Plaja privata, 2 piscine ( interioara si exterioara), restaurant a la carte, bar, loc de joaca pentru copii, facilitati de minigolf, club de noapte cu DJ, centru de Wellness/ SPA, parcare, conexiune la internet wireless.
Nu se accepta animalele de companie.


FACILITATI CAMERE : Apartamentele au balcon, aer conditionat, baie cu dus, bucatarie, living, TV prin satelit.
Apartament 2 + 2 au in jur de 30 mp, un dormitor, living si bucatarie, un dormitor cu 2 paturi suprapuse.
Apartament 3 + 2 au 55 mp, au 2 dormitoare ( unul cu paturi suprapse si unul cu pat dublu), bucatarie si living cu canapea extensibila.
Apartament 4 + 3 au in jur de 70 mp, au 2 dormitoare ( unul cu paturi suprapuse si unul cu pat dublu), una din camere are si o canapea extensibila, 2 bai ( una cu cada si alta cu dus ), 2 balcoane.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.