Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cota 1400

   Str Drumul Cotei, Sinaia 106100, Sinaia Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Cota 1400 este situat la o altitudine de 1400 metri, la terminalul telecabinei din Sinaia, pe drumul spre cota 2000, drum de acces in Parcul Natural Bucegi.

Facilitati hotel: 72 camere, restaurant (180 locuri), bar de zi, lobby bar, terasa, bar de noapte cu discoteca, spatiu organizare foc de tabara, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), receptie 24/7, room service, servicii inchiriere echipament sportiv, sala de conferinte, sala evenimente.

Facilitati camere: TV, Wi-Fi, minibar, baie cu cada / cabina de dus, uscator de par, articole de toaleta, halate de baie, papuci.

Descriere camere:
TV, Wi-Fi, minibar, baie cu cada / cabina de dus, uscator de par, articole de toaleta, halate de baie, papuci.

Descriere facilitati:
72 camere, restaurant (180 locuri), bar de zi, lobby bar, terasa, bar de noapte cu discoteca, spatiu organizare foc de tabara, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), receptie 24/7, room service, servicii inchiriere echipament sportiv, sala de conferinte, sala evenimente.

Locatie:
Hotelul Cota 1400 este situat la o altitudine de 1400 metri, la terminalul telecabinei din Sinaia, pe drumul spre cota 2000, drum de acces in Parcul Natural Bucegi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
Bathroom
Minibar
Hairdryer
Private bathroom
Conference room
Room service
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Free parking
24-Hour Front Desk
Meeting/Banquet facilities
TV in room
Bar
Cable/Satellite TV
Reception desk
Toiletries

Locatie