Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MERCURE SIGHISOARA BINDERBUBI HOTEL AND SPA


Descriere

Situare: La baza Dealului Cetatii, situat la confluenta a trei cartiere sasesti, (Hintergasse, Schasergasse si Hemdchen), se afla astazi MERCURE SIGHISOARA BINDERBUBI HOTEL AND SPA
Fie ca este vorba de timp liber sau de afaceri, in MERCURE SIGHISOARA BINDERBUBI HOTEL AND SPA gasesti cu siguranta o camera pe masura exigentelor si dorintelor tale.
Poti alege camera preferata dupa privelistea care doresti sa ti se deschida in fata ochilor dimineata si seara, dupa inaltime, hotelul avand 4 etaje, dupa designul interior sau dupa necesitati , single, double, apartament.
Camere: Hotelul iti pune la dispozitie 52 de camere cu un design interior proiectat de specialisti austrieci si elvetieni cu motive si ispiratii tiroleze, intr-o combinatie perfecta de spirit medieval si modernitate. Camerele sunt 3 camere single, 37 camere standard, 5 apartamente junior, 6 apartamente senior si 1 apartament prezidential.
Restaurant: Restaurantul Lorelei poate fi orice, de la un rafinat loc de savurat pranzul sau cina si pana la gazda evenimentelor private sau de afaceri, a galelor sau a altor festivitati la cel mai inalt nivel de protocol.
Terasa rustica, in stil bavarez, te invita sa fii casual, sportiv sau romantic. Din nou, alegerea iti apartine: casual la intalnirile semiprotocolare de afaceri, sportiv atunci cand iti inviti prietenii la o bere ca sa vizionati un eveniment sportiv national sau international, si romantic atunci cand esti cu persoana iubita. Seara cuprinde privelistea ce ti se ofera ochilor intr-un asfintit demn de pensulele marilor pictori.
Tratament: Centrul de wellness ,,Blumengarten' este un adevarat rai. Vacanta ta nu poate fi completa fara o vizita aici. Utile pentru relaxare, anti-stres si infrumusetare, procedurile Blumengarten te vor face sa te simti minunat o lunga perioada dupa ce ti-ai incheiat vacanta si, mai mult decat atat, iti vor deschide poarta catre un alt stil de viata.
Iata pasii care alcatuiesc drumul tau catre starea de bine de care ai atata nevoie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie