Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cupidon

   Aleea Cupidon 3, 900560 Saturn, Saturn Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Cupidon este localizat in centrul statiunii Saturn, fiind situat la doar 10 m de plaja.

Facilitati hotel: restaurant, bar, camera de bagaje, receptie deschisa nonstop, plaja amenajata de 9000 mp, loc de joaca pentru copii, piscina in aer liber, program artistic pentru adulti si copii, 2 lifturi, parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile.

Facilitati camere: TV, baie cu dus,minibar, balcon, aer conditionat, geam termopan, pat matrimonial si canapea neextensibila cu lungimea de 150/70 cm (camera dubla cu balcon) sau pat dublu (latime 180 cm) si canapea extensibila (camera dubla cu balcon si vedere la mare) si canapea extensibila de 170/130 cm (camera dubla si camera dubla cu balcon si vedere la gradina). Nu sunt disponibile paturi suplimentare.

Camerele duble sunt situate la parter, au suprafata de 17mp, includ pat matrimonial si canapea exetensibila (dimensiune 190x130cm). Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii (maxim 18ani neimpliniti).
Nu sunt disponibile paturi suplimentare.

Camerele duble cu balcon au suprafata de 19mp, sunt situate la etaj, dispun de balcon, includ pat matrimonial si canapea fixa (dimensiune 150x70 cm). Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii , primul copil maxim 14 ani neimpliniti, al doilea copil maxim 3 ani neimpliniti .
Nu sunt disponibile paturi suplimentare.

Camerele duble cu balcon si vedere la gradina au suprafata de 19mp, sunt situate la etaj, au balcon cu vedere la gradina, includ pat matrimonial si canapea fixa (dimensiune 150x70 cm). Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii , primul copil maxim 14 ani neimpliniti , al doilea copil maxim 3 ani neimpliniti.
Nu sunt disponibile paturi suplimentare.

Camerele Duble cu balcon si vedere la mare au suprafata de 19mp, sunt situata la etajele superioare, au balcon cu vedere la mare, includ pat dublu (dimensiune 180cm) si o canapea extensibila (170 X 130cm) Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii (maxim 18ani neimpliniti). Nu sunt disponibile paturi suplimentare.


Pachetul All inclusive cuprinde: micul dejun (07.30-10.00), pranzul (12.30-15.00) si cina (19.00-21.00), gustari intre mese (11.30-12.30 si 18.00-19.00), servite sub forma de bufet suedez, bauturi alcoolice si non-alcoolice intre orele 07.30-22.00 in restaurant si pe terasa (bere, selectie de vinuri, bauturi, sucuri, cafea, ceai, apa plata, minerala), lounge-bar (09.00-22.00), 2 sezloguri pe plaja si o umbrela pentru fiecare camera, acces la locul de joaca pentru copii, acces la piscina, wi-fi, parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile.
Turistii beneficiaza de pranz si cina in ziua cazarii, precum si de acces la piscina si plaja incepand cu ora 13.00 in ziua sosirii si de mic dejun in ziua plecarii.
Turistii trebuie sa poarte bratara primita in momentul cazarii pe toata durata sejurului.

Descriere camere:
TV, baie cu dus,minibar, balcon, aer conditionat, geam termopan, pat matrimonial si canapea neextensibila cu lungimea de 150/70 cm (camera dubla cu balcon) sau pat dublu (latime 180 cm) si canapea extensibila (camera dubla cu balcon si vedere la mare) si canapea extensibila de 170/130 cm (camera dubla si camera dubla cu balcon si vedere la gradina). Nu sunt disponibile paturi suplimentare.

Descriere facilitati:
restaurant, bar, camera de bagaje, receptie deschisa nonstop, plaja amenajata de 9000 mp, loc de joaca pentru copii, piscina in aer liber, program artistic pentru adulti si copii, 2 lifturi, parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile.

Locatie:
Hotelul Cupidon este localizat in centrul statiunii Saturn, fiind situat la doar 10 m de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
Bathroom
Laundry
Minibar
Shower
Hairdryer
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Luggage storage
Private bathroom
Free wireless internet
Free parking
24-Hour Front Desk
Facilities for persons with disabilities
Elevator
Children playground
Smoking area
On the beach
TV in room
Bar
Air conditioning
Reception desk

Locatie