Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cronwell Platamon Resort


Descriere

Hotelul Platamon Palace ofera vacante de neuitat la malul marii Egee. Cu o pozitie unica, langa o serie de monumente arheologice foarte importante dispersate pe doar cativa kilometri, zona ofera o multime de activitati, pentru a satisface chiar si cele mai exigente gusturi.Facilitati camere
Toate cele 232 camere au in dotare baie cu cada, uscator de par, aer conditionat, incalzire, TV satelit, TV LCD, telefon, frigider, seif.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de restaurant principal, restaurant a la carte, bar, bar la piscina, bar pe plaja, snack bar, taverna, plaja privata (premiata cu Blue Flag), piscina interioara si 2 piscine exterioare, piscina exterioara pentru copii, centru SPA, loc de joaca pentru copii, camera de joaca, baby cot (gratuit), scaun de masa pentru copii (gratuit), baby sitting (contra cost), teren de tenis de camp, teren de baschet, teren de fotbal, ping pong, biliard, volei pe plaja, posibilitatea de practicare a sporturilor nautice, diving center, mini market, rent-a-car, room service, spalatorie, sala de conferinte moderna cu 200 de locuri si parcare.

Localizare
Platamon Palace este situat la 35 km de orasul Katerini, 140 km de aeroportul din Salonic si la 110 km de portul din Salonic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie