Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul Lindos Royal este construit in stilul traditional grecesc, fiind alcatuit dintr-o cladire principala si 9 cladiri mai mici de 3 etaje. Hotelul este inconjurat de gradini cu palmieri si flori.

Localizare

Hotelul Lindos Royal este situat intr-un mic golf privat cu plaja de nisip, la 4 km de orasul Lindos, la 43 km de Rhodos si la 48 km de aeroport. Distanta pana la plaja si pana la statia de autobuz este de numai 10 m.

Facilitati hotel

Hotelul Lindos Royal pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 h, 3 restaurante, 5 baruri, lift, aer conditionat in lobby, internet wireless in spatiile publice, gradina, sala de conferinte, seif, parcare, rent-a-car, serviciu de curatenie, serviciu de schimb valutar, asistenta medicala, magazine de suveniruri, stand cu ziare, supermarket, loc de joaca pentru copii si serviciu de babysitting. In cadrul hotelului Lindos Royal exista trei piscine exterioare (doua pentru adulti si una pentru copii). Hotelul nu accepta animalele de companie.

Facilitati camere

Cele 278 camere, suite si maisonette, pot gazdui cate 3-4 persoane, in general familii cu copii, oferind facilitatile necesare unei vacante relaxante:  terasa / balcon, aer conditionat, seif, televizor, uscator de par, incalzire centralizata, telefon, frigider, baie cu dus sau cada.

Activitati/Divertisment

Pentru iubitorii de sport hotelul ofera sala de fitness, doua terenuri de tenis, volei pe plaja, teren de baschet, biliard, ping - pong si posibilitati de practicare a sporturilor acvatice: plimbari cu banana, paragliding, schi nautic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Rent-a-car
Receptie 24h
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Babysitting
Asistenta medicala
Restaurant
Piscina exterioara
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie