Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Orizont revine in atentia dumneavoastra cu o noua infatisare demna de renumele cu vechime pe piata romaneasca. Hotelul va propune 139 de camere clasificate la 4 stele, un Spa modern, un centru de conferinte Orizont Forum, un restaurant cu specific international si unul cu specific traditional romanesc, alaturi de crama, nu mai putin de 4 baruri cu o arhitectura deosebita si nu in ultimul rand Cigar Club.

Cu pat matrimonial sau twin, camera standard este pregatita pentru dumneavoastra cu tot ce avem mai bun. Oricand putem monta un pat suplimentar pentru copii si camera devine spatiul ideal de vacanta pentru familia dumneavoastra. Nu sunt uitati si cei veniti la conferinta - internet wireless si broadband, birou de lucru si aer conditionat vor transforma orele de lucru intr-o placere.

Spa Orizont va ofera piscina interioara, o zona speciala pentru jacuzzi, sala de fitness si o zona dedicata saunei. Aici veti descoperi sauna umeda cu aromoterapie, sauna uscata si sauna cu infrarosu, alaturi de multa, multa gheata!
De asemenea, o multitudine de alte servicii vor satisface nevoile si dorintele fiecarui client in parte: masaje de relaxare, impachetari la rece si la cald, tratamente de infrumusetare corporala si faciala cu produse premium. Acestea sunt doar cateva din serviciile deosebite puse la dispozitie de Spa Orizont!
In SPA va asteapta si Natura Bar cu un plus de energie pentru o zi de rasfat! Tarifele includ si accesul SPA!


CRACIUN LA ORIZONT

Pachetul include:
Mic dejun festiv, cu produse organice de la furnizorii locali
Welcome gift - Fursecuri de Craciun de casa facute de patiseria hotelului nostru, cozonaci traditionali, vin rosu si alte surprize culinare
Cadouri pentru cei mici
Sosirea lui Mos Craciun in data de 24 decembrie in lobby-ul Hotelului
Clubul Copiilor pe toata durata sederii intre orele 11.00 - 13.00 si 18.00 - 22.00
Colindatori in Ajun de Craciun si de Craciun
Program artistic in fiecare seara a sejurului
Cina festiva de Craciun pe data de 24 si 25 decembrie
Cina Gourmet pe 23 si 26 decembrie (bufet) in restaurantul hotelului
Vin fiert/ Punch servite zilnic pe terasa hotelului
Toate serviciile Hotelului Orizont incluse - acces la SPA & Piscina, acces la locul de joaca
Parcare Gratuita



Revelion 2022 - 2023
PACHETUL INCLUDE
Cazare cu demipensiune, mic dejun cu produse organice de la furnizorii localiVin fiert si tuica fiarta servite zilnic pe terasa hotelului
Cina festiva cu program artistic LIVEHOLLYWOOD PARTY
Cina festiva de Revelion 31 Decembrie cu meniu festiv, bauturi open bar, program artistic liveCiorba de Potroace si Brunch 1Ianuarie orele 11.00 si 14 :30
Cina Festiva 1 Ianuarie de Anul Nou - incepand cu orele 18.30
Petrecere pentru copii, la locul de joacaCadouri festive Welcome 2023
Acces gratuit la Dino Parc (Rasnov)
Acces Gratuit la Spa, Piscina
si
Parcare gratuita




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie