Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cabana Trei Brazi


Descriere

CABANA TREI BRAZI, o locatie uluitoare, in mijlocul naturii, ce ofera privelisti memorabile, este situata la poalele Masivului Postavarul, pe culmea 'Morarului', la o altitudine de 1128 m, intr-o zona impadurita si ferita de forfota specifica mediului urban. La o distanta de doar 10 minute fata de centrul statiunii Predeal si la 40 km fata de Poiana Brasov si Bran, imbinam calitatea benefica a aerului puternic ozonat al padurilor cu calitatea de exceptie a confortului oferit.
Aceasta isi asteapta turistii in cele 21 spatii de cazare si o capacitate de 42 locuri: 11 apartamente mici, 4 apartamente mari si 6 camere duble.
Dotari si servicii
Restaurantul Cabana Trei Brazi reda traditia si atmosfera tipic romaneasca, cu bucate alese, gatite de bucatari priceputi, toate servite ireprosabil in vesela taraneasca de lut. Restaurantul dispune de o terasa generoasa si nu ar fi complet fara crama ce te poarta in vremuri de odinioara, un loc intim decorat in stil pur traditional, perfect pentru a organiza petreceri intre prieteni, zile onomastice, botezuri, dar si evenimente corporate.
Toti clientii nostri beneficiaza de Wi-Fi gratuit, in camera, in restaurant, pe terasa, in crama cat si de parcare privata gratuita.
Restaurant Cabana Trei Brazi cu specific romanesc:
- Restaurant capacitate 120 de locuri
- Terasa cu o capacitate de 120 locuri
- Service bar
- Crama cu o capacitate de 20 de locuri.
- Internet acces
Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Dotari camere
Camera dubla - camera dubla are o suprafata de 14 mp. Are baie proprie, tv, telefon iar unele au balcon. Exista 6 astfel de camere. Confortabila, ideala pentru relaxare, camera dubla matrimoniala cu suprafata de 14mp are tot ce aveti nevoie: pat confortabil, internet, TV cu toate canalele importante si o baie proprie. Unele camera duble au si balcon.
Apartament standard - cu o suprafata de 30 mp apartamentele sunt la mare cautare mai ales de familiile cu copii sau pentru persoanele care doresc un confort sporit. Apartamentele au baie proprie,living si dormitor cu pat matrimonial, televiziune prin cablu,telefon ,balcon. Exista 11 astfel de apartamente. Functional, Confortabil, ideal pentru lucru sau relaxare, apartamentul iti pune la dispozitie un dormitor matrimonial, un spatiu de relaxare alaturi de cei dragi, internet, TV cu toate canalele importante si o baie proprie. Unele apartamente au si balcon.
Apartament Superior - te rasfata, are peste 64 mp si iti pune la dispozitie un dormitor matrimonial, un spatiu generos de relaxare alaturi de cei dragi, TV cu toate canalele importante si o baie proprie. Unele apartamente superioare au si balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.