Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel RINA Tirol este situat în inima Poienii Braşov, aşa că vei fi la un pas de distracţie şi de cele mai frumoase locuri din staţiune.

Hotel RINA Tirol.
Stil și eleganță tiroleză.

Hotel RINA Tirol te invită să experimentezi rafinamentul tirolez în centrul Poienii Brașov. Ne mândrim nu numai cu o arhitectura unică în Poiană, ci și cu o multitudine de servicii şi facilităţi la cele mai înalte standarde.

Camerele sunt mobilate și utilate astfel încât să te simți confortabil și să ai totul la dispoziție. În plus, te poţi răsfăţa cu saună, jacuzzi şi masaj. Te așteptăm în orice moment al zilei la restaurantul Hotel RINA Tirol Poiana Braşov cu o ambianță caldă și preparate din bucătăria românească și internațională pregătite cu har de maestrul nostru bucătar.

Fie că te afli în Poiana Brașov în vacanță sau pentru afaceri, sejurul la Hotel RINA Tirol îți va depăși cu siguranță așteptările. Sălile de conferință Viena și Burg sunt echipate cu aparatura necesară unei întâlniri reușite. Iar evenimentele pe care le organizăm sunt marcate de eleganță și profesionalism.

Trăiește experiența unic tiroleză. Rezervă acum o cameră la Hotel RINA Tirol Poiana Braşov sau vezi ofertele noastre speciale.

Descriere camere:
Hotel RINA Tirol îţi pune la dispoziţie 55 de camere pentru vacanţe perfecte. Bucură-te de eleganţa tiroleză, dotări de calitate şi o varietatea largă de opţiuni.
Cazare Poiana Braşov Camere Single. Doar pentru tine, confort şi răsfăţ.
Cazare Poiana Braşov Camere Double. Pentru cupluri sau familii în căutarea unei vacanţe de vis. Alege între camere twin (două paturi separate) sau camere matrimoniale (un singur pat mare).
Cazare Poiana Braşov Camere Double Deluxe. Atunci când ai nevoie de mai mult spaţiu şi extra confort, camerele noastre double deluxe sunt alegerea ideală.
Cazare Poiana Braşov Garsoniere. 3 paturi şi spaţiu pe măsură.
Cazare Poiana Braşov Apartamente President. Un nivel superior de confort pentru persoane care dau importanţă vacanţei lor.
Cazare Poiana Braşov Apartament Royal. Dacă îţi plac lucrurile la superlativ alege Royal. Te poţi relaxa în faţa şemineului, lucra la birou sau purta o conversţie în livingul spaţios. Ca să nu mai vorbim de baia cu hidromasaj.

Locatie:
Hotel RINA Tirol te invită să experimentezi rafinamentul tirolez în centrul Poienii Brașov. Ne mândrim nu numai cu o arhitectura unică în Poiană, ci și cu o multitudine de servicii şi facilităţi la cele mai înalte standarde.

Atractii turistice:
Hotel RINA Tirol este situat în inima Poienii Braşov, aşa că vei fi la un pas de distracţie şi de cele mai frumoase locuri din staţiune.
• 12 pârtii moderne și accesibile. De la Hotelul RINA Tirol, toate pârtiile Poienii Brașov sunt la distanță de câteva minute. Pârtia Bradul are cel mai scăzut nivel de dificultate fiind și cea mai bine dotată, inclusiv cu tunuri de zăpadă și nocturnă. Pentru schiorii experimentați, pârtia Lupul reprezintă o adevărată provocare. Pornește de la 2860 m și are o diferență de nivel de 765 m. Dar costul scade dacă investești într-o cartelă. De asemenea, se poate închiria echipament de schi de la hotel.
• Centrul de Echitație din Poiana Brașov. Situat la aproximativ 15 minute de Hotelul RINA Tirol, acesta oferă de la cursuri de călărie până la excursii pe munte. Pentru 80 lei pe oră, poți călări în padoc sau porni către Pietrele lui Solomon sau Cabana Postăvarul. Castelul Bran și Cetatea Râșnov pot și ele să fie vizitate călare.
• Castelul Bran (DN73–25 km / 25 min). Cunoscut drept castelul lui Dracula, Bran este ridicat de cavalerii teutoni în sec. XIII și reconstruit în sec. XIV. Pregătește-te pentru o întoarcere fascinantă în trecut. Castelul este deschis zilnic, ultimul tur fiind la ora 16.00.
• Brașov (DN1E–15 km / 20 min). Te poți strecura pe cea mai îngustă stradă din Europa (Strada Sforii – 1,3 m) sau admira Vechea Cetate. În plus, nimic nu spune Brașov mai mult decât o seară petrecută la o terasă de lângă Biserica Neagră, în faimoasa Piață a Sfatului. Totuși, când stai în Poiană, poți veni în Brașov pur și simplu pentru shopping sau în căutarea unei vieți de noapte dinamice.
• Cetatea Râșnov (E574–11 km/10 min). Cetate țărănească medievală păstrată excelent, Râşnov este locul unde legendele prind viaţă. Vino să asculți povestea Fântânii și să vezi versetele din Coran încrustate în zid.
• Satul săsesc Prejmer (DN11–30 km / 35 min). Biserica sa fortificată face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Construcția este remarcabilă datorită arhitecturii unice și a vechimii de peste 700 de ani.
• Șinca Veche (DN73A–50 km / 45 min). Grotă cu picturi rupestre neolitice, templu dacic tăiat în cuarț și castru roman. La Șinca Veche poți merge înapoi în timp cu 7 000 de ani.
• Peștera Liliecilor (DN73–25 km / 25 min). Pentru a vedea colonia de lilieci, urcă la 950 m altitudine. Apoi urmăreşte cursul unui pârâu şi pătrunde în inima muntelui. Ai la dispoziţie 370 m de galerii care îţi taie respiraţia.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bathroom
Minibar
Sauna
Massage
Jacuzzi
Conference room
Free wireless internet
Free parking
Elevator
Airport transfer
Babysitting/Child services
TV in room
Bar
Air conditioning
Reception desk

Locatie