Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Edelweiss


Descriere

Hotel Edelweiss, situat in partea de sud a statiunii Poiana Brasov, in apropierea telefericului si a partiei de ski, ofera una din cele mai fascinante privelisti ce poate fi observata din Poiana Brasov.

Facilitati Hotel
Locatia ofera spatii de cazare in 20 de camere, structurate dupa cum urmeaza: 3 Apartamente Family, 3 Duble Premier, 4 Duble Standard Matrimoniale si 10 Duble Standard Twin.
Restaurantul si barul sunt situate la parterul hotelului, restaurantul are 54 de locuri si este structurat in doua saloane: salonul Serra, cu o capacitate de 24 locuri si salonul Classic, cu o capacitate de 30 locuri.
Situat la parterul hotelului, salonul Business ofera posibilitatea organizarii de conferinte, intalniri de afaceri, training-uri si are o capacitate ce poate fi structurata pana la 16 participanti.
Hotelul dispune de 21 de locuri de parcare. In sezonul de iarna hotelul dispune de garderoba de ski, scoala de ski cu monitori specializati in sporturi de iarna.

Facilitati Camere
Toate camerele au tv color, televiziune prin cablu, telefon cu acces la liniile internationale si internet, dusuri si cazi cu hidromasaj, minibar, acces pe baza de cartela electronica.

Masa
Restaurantul hotelului ofera meniuri din bucataria nationala si internationala.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.