Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arena Mar


Descriere

LOCALIZARE: la 150 metri de plaja si la 250 metri de centrul statiunii, face parte din brandul Thomas Cook din anul 2016 cu accent deosebit pe calitate si servicii.

CAPACITATE: 200 camere.

FACILITATI HOTEL: Construit in 2015 hotelul dispune de: 1 singura cladire, 5 etaje, 3 lifturi, 2 restaurante, receptie, bar la piscina, looby bar, centru SPA, piscina interioara si exterioara, fitness, loc de joaca pentru copii si mini club, sali de conferinta, sezlonguri, umbrelute si prosoape pentru piscine, accest internet wireless gratuit in lobby bar si in camera contra cost, programe de nimatie si jocuri pentru copii, babysitting, minimarket, exchange.

FACILITATI CAMERE: camerele duble au in jur de 23 metri patrati incluzand baia, doar zona d eliving are 14 metri patrati, pot avea vedere la piscine, parc sau partial la mare, sunt potrivite pentru 2 adulti si un copil sau 3 adulti, camerele family au in jur de 27.4 metri patrati, toate camerele sunt dotate cu 2 paturi twin, aer conditionat, extrabed - sofa, balcon, patuturi pentru copii, mini frigider, seif, baie cu dus si uscator de par.

INFO PARCARE
: 5 euro masina /zi / masina se achita local, nu se poate rezerva / garanta din agentie, tariful este informativ si poate suferi modificari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.