Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Istria

   Str Faleza Neptun, Neptun 905550, Neptun Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Istria este amplasat in centrul statiunii Neptun la aproximativ 300m de plaja, in imediata apropiere a lacului Neptun 2.

Facilitati hotel :90 camere duble, 3 apartamente, dipuse pe 3 etaje si parcare proprie;masa poate fi servita in sistem de bonuri valorice de masa in cadrul restaurantelor Insula si Amazon, cu care Hotel Istria are incheiate conventii;primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei, trezirea turistilor, comenzi taxi, pastrarea obiectelor de valoare, informatii turistice, contra cost -servicii telefonice si fax.

Facilitati camere : TV, frigider, baie cu dus si balcon.

Descriere camere:
Camerele sunt dotate cu TV, frigider, baie cu dus si balcon.

Descriere facilitati:
90 camere duble, 3 apartamente, dipuse pe 3 etaje si parcare proprie;masa poate fi servita in sistem de bonuri valorice de masa in cadrul restaurantelor Insula si Amazon, cu care Hotel Istria are incheiate conventii;primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei, trezirea turistilor, comenzi taxi, pastrarea obiectelor de valoare, informatii turistice, contra cost -servicii telefonice si fax.

Locatie:
Hotelul Istria este amplasat in centrul statiunii Neptun la aproximativ 300m de plaja, in imediata apropiere a lacului Neptun 2.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bathroom
Shower
Luggage storage
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Free parking
Balcony
24-Hour Front Desk
Smoking area
TV in room
Cable/Satellite TV
Reception desk
Fridge

Locatie