Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zenith Conference SPA corp Jupiter fara vedere la mare


Descriere

Hotelul Zenith Conference and Spa a primit de trei ori distinctia de \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Cel mai fashionable hotel de 4 stele de pe litoralul romanesc\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'.
Hotelul este deschis tot timpul anului si pune la dispozitia oaspetilor sai cel mai mare si modern centru de conferinte si evenimente de pe litoralul romanesc.
La restaurantul hotelului se serveste micul dejun variat si bogat in produse proaspete, iar pranzul este servit fie in stil bufet, fie a la carte, la un cost suplimentar, in functie din tarifele din meniu.

Localizare
Hotelul Zenith este situat chiar pe plaja, in nordul statiunii Mamaia, intre Complexul Palas-Pelican si Hotel Dorna, in vecinatatea celor mai importante cluburi ale statiunii.

Distante
-8 km de centrul orasului Constanta;
-100 m de cea mai apropiata statie de autobuz
-2 km de telegondola din Mamaia;
-aproximativ 1 km de cele mai populare cluburi din Mamaia

Puncte de interes
- orasul Constanta
- Portul turistic Tomis Constanta
- Cazinoul din Constanta
- Cazino Mamaia
- Aqua Magic
- Pontonul din Mamaia (in dreptul hotelului Victoria, inainteaza 500 m in mare si se termina cu un debarcader)
-Telegondola Mamaia
-Sat Vacanta Mamaia
- insula Ovidiu din lacul Siutghiol

Atu-uri hotel
-plaja privata cu nisip
-deschis tot timpul anului
- cel mai mare si modern centru de conferinte si evenimente de pe litoralul romanesc

FacilitatiAccesul la SPA-ul hotelului este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani, cu plata, in intervalul 08.00-20.00. SPA-ul dispune de piscina exterioara cu apa incalzita, salina, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, dusuri aromatice, dus emotional, cabinete de masaj ( masajele se achita separat ), fresh bar ( consumatiile se achita separat ) si terasa cu vedere directa la mare. Tariful accesului la SPA este de : 25 lei/persoana/zi in perioada 26 aprilie - 14 iunie 2018 si 09 septembrie 2018 - 25 aprilie 2019, 30 lei/persoana/zi in perioada 15 iunie a 05 iulie 2018 si 26 august a 08 septembrie 2018 si 40 lei/persoana/zi in perioada 07 iulie a 25 august 2018. Accesul la SPA se va face numai folosind papucii si halatul din camera ocupata, pe la receptia spa de la etaj 1 si numai in baza achitarii taxei precizate si purtarii obligatoriu a unor bratari de identificare pe toata durata zilei, in fiecare zi bratarile avand o culoare diferita. Achitarea taxei, intrarea in posesia bratarilor si accesul, fara posiblitatea rezervarii anticipate, se va face exclusiv pe la la receptia SPA-ului, situata la capatul culoarului la etajul 1, in corp Junona. Nu este permisa iesirea din spa pe la casieria plaja, ci exclusiv pe la receptia SPA

Pe durata sezonului estival, in mod EXCEPTIONAL si exclusiv oaspetilor hotelului este admis numai cu plata si accesul separat doar la piscina exterioara a SPA-ului, in intervalul 09.00-19.00. Accesul separat la piscina se face exclusiv pe la casieria plaja pe baza principiului primul venit a primul servit , numai in limita sezlongurilor libere. Nu se admit persoane in incinta piscinei numai pentru folosirea bazinului, fara sa fie loc liber pe sezlong. Este cu desavarsire interzis accesul persoanelor care nu au bratara corespunzatoare de la piscina catre facilitatile spa-ului. Piscina dispune NUMAI de 60 de sezlong-uri care vor fi ocupate numai pe principiul primul venit a primul servit . Copii cu varsta pana la 18 ani sunt acceptati numai insotiti de un adult. Indiferent de varsta persoanelor, tarifele pentru ocuparea unui sezlong sunt de : 20 lei/persoana/zi in perioada : 26 aprilie - 14 iunie 2018 si 09 septembrie 2018 a 13 octombrie 2018, 25 lei/persoana/zi 15 iunie a 05 iulie 2018 si 26 august a 08 septembrie 2018 si 35 lei/persoana/zi in perioada 06 iulie a 25 august 2018. Singura exceptie o fac copii cu varsta pana la 4 ani, care au acces gratuit la piscina, insa cu obligativitatea purtarii de scutece speciale pentru piscina. Tariful platit pentru un loc la piscina include ocuparea unui sezlong, prosop, acces la dusuri, grupuri sanitare, bazin cu apa incalzita, ambianta muzicala, serviciu de bar la sezlong (consumatiile se achita separat). Accesul la piscina se va face exclusiv pe la casierie plaja, pe baza platii taxei precizate si a unor bratari obligatoriu purtate pe toata durata zilei, in fiecare zi bratarile avand o culoare diferita. Achitarea taxei si intrarea in posesia bratarilor se va face exclusiv la casieria plaja, numai incepand cu ora 08 :00. de la ora 07 :00 pana la 08:00 casieria plaja serveste exclusiv oaspetilor care au optat pentru plaja.

Hotelul administraza un sector de plaja concesionat, zona fiind amenajata cu sezlonguri si umbrele, inchirierea sezlongurilor fiind posibila zilnic intre orele 07.00 si 19.00. Tariful de inchiriere a unui sezlong de plaja (tarif EXCLUSIV APLICABIL OASPETILOR HOTELULUI) este: gratuit in perioada 26 aprilie a 24 mai 2018 si 23 septembrie a 30 septembrie 2018, 15 ron/loc/zi in perioada 25 mai - 14 iunie 2018 si 09 septembrie - 22 septembrie 2018, 20 ron/loc/zi in perioadele 15 iunie a 05 iulie 2018 si 26 august a 08 septembrie 2018, respectiv 25 ron/loc/zi in perioada 06 iulie a 25 august 2018. Umbrelele si masutele pe plaja se asigura gratuit, insa numai in limita disponibilitatilor. asistentilor de plaja le este cu desavarsire interzis sa incaseze taxele de inchiriere si sa acorde saltele si locuri fara sa le prezentati tichetul si bonul fiscal primit de la casieria plaja. Inchirierea sezlong-urilor de plaja se face prin achitarea taxei NUMAI LA CASIERIA PLAJA, in limita locurilor libere si fara posibilitatea rezervarii si/sau platii in avans la casierie.

Lenjeria, prosoapele, halatele si papucii sunt dedicati exclusiv utilizarii in camera. Se interzice categoric scoaterea acestora din camera pentru utilizare pe plaja sau la piscina. Exclusiv pentru accesul la SPA puteti utiliza halatele si papucii din camera pe care o ocupati, intorcand aceste obiecte in camera. Hotelul nu asigura prosoape pentru accesul la plaja.

Hotelul are un restaurant cu terasa cu vedere la mare, un bar cu terasa, piscina exterioara cu 60 de sezlonguri (contra cost), plaja privata cu 300 de sezlonguri (contra cost), 2 mese de biliard, parcare (contra cost), Wi-FI in toata zona hotelului.
Vara, o orchestra canta muzica live in fiecare seara. Barul este deschis pana la miezul noptii si ofera o gama larga de bauturi alcoolice si fara alcool.

Facilitati copii
Hotelul are un loc special amenajat pentru copii, unde acestia e pot juca si viziona desene animate sub supravegherea unui adult.

Camere
Camerele alocate in sistem nu au vedere la mare!

Camerele hotelului au vedere la mare sau catre statiune, au o suprafata de aproximativ 22 mp. Camerele sunt confortabile si primitoare, echipate cu un aranjament placut si ergonomic, dispunand de doua fotolii confortabile (o canapea in cazul apartamentelor) si o masuta de cafea rotunda de 60 cm inaltime. Toate camerele beneficiaza de draperii block out, care pot bloca aproape toata lumina exterioara.
Pe balcon se regasesc doua scaune de plastic si un suport special pentru uscarea bunurilor personale.
Amenajarea si dotarea camerei este luminoasa si colorata, asigurand confort si ambianta placuta.

Tipuri camera
Standard Room 1 Queen Bed
Camerele pot avea vedere la mare sau la statiune, au o suprafata de 22 mp si pat matrimonial cu dimensiunea de 1.60x2.00.&bsp;
Camerele fara vedere la mare sunt localizate atat in corpul Jupiter, cat si in corpul Junona, iar camerele cu vedere la mare se afla numai in corpul Jupiter.

Acest tip de camera permite cazarea a maxim 2 adulti si un copil cu varsta intre 0-3,99 ani, fara pat suplimentar. Copii cu varsta peste 4 ani nu sunt acceptati in acest tip de camera. Hotelul nu dispune de paturi suplimentare, indiferent de marime.
Vederea spre mare se achita separat si se poate confirma doar cu acceptul hotelului!

Standard Room 2 Single Beds
Camerele pot avea vedere la mare sau la statiune, au o suprafata de 22 mp si paturi twin cu dimensiunea de 0.90x2.00.
Camerele fara vedere la mare sunt localizate atat in corpul Jupiter, cat si in corpul Junona, iar camerele cu vedere la mare se afla numai in corpul Jupiter.

Acest tip de camera permite cazarea a maxim 2 adulti si un copil cu varsta intre 0-3,99 ani, fara pat suplimentar. Copii cu varsta peste 4 ani nu sunt acceptati in acest tip de camera. Hotelul nu dispune de paturi suplimentare, indiferent de marime.
Vederea spre mare se achita separat si se poate confirma doar cu acceptul hotelului!

Apartment 1 Queen Bed
Reprezinta un spatiu de aproximativ 40 mp (dormitor de 12 mp, un living de 13 mp, o baie cu cada de 5.5 mp, o baie de serviciu de 2.5 mp, un hol de 3.5 mp, si doua balcoane de 2.5 mp fiecare).
Accesul in dormitor se face prin living, cele doua camere fiind separate printr-o usa. Pe balcon se regasesc doua scaune de plastic si un suport special pentru uscarea bunurilor personale.

Acest tip de camera permite cazarea maxim 3 adulti, sau 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0-13,99 ani, tariful calculandu-se in functie de ocupare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie