Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Savoy Hotel Mamaia 4* este amplasat in partea de nord a statiunii, pe plaja.

Hotelul dispune de 138 de camere, impartite in camere duble si apartamente, restaurant categoria I, baruri, piscina exterioara pentru adulti, piscina exterioara pentru copii, parcare, sali de conferinta, 3 locuri de joaca pentru copii, loc de joaca exterior - pe plaja: leagane, topogane, loc de joaca la piscina; teren de volei pe plaja, tenis de masa, darts. In fiecare seara, spectacole pentru copii, cu Trupa Sufletel, si spectacole pentru adulti, cu Teatrul Semn.

Toate camerele sunt dotate cu instalatie de climatizare, TV LED, minibar GRATUIT pentru cei care achizitioneaza pachet ALL INCLUSIVE (se alimenteaza o data pe zi: 2Pepsi Cola 330ml, Mirinda 330ml, 2 Seven Up 330ml, 2 ape plate 500ml, 2 ape minerale 500ml, 2 Lipton Ice Tea 500ml, 2 beri 500ml), seif, baie proprie cu cada, balcon, internet wireless gratuit, uscator de par, telefon (in camera si baie), priza pentru aparat de barbierit in baie. Toate camerele sunt prevazute cu sistem de acces in camera pe baza de cartele magnetice.

Hotelul dispune de o capacitate de 138 spatii de cazare, dispuse pe 8 nivele si mezanin.
- 47 duble cu vedere la mare cu pat matrimonial
- 16 duble cu vedere la mare si piscina
- 42 duble twin
- 17 duble family cu pat matrimonial si o canapea extensibila
- 16 apartamente compuse din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, impartite in urmatoarele categorii:
- 8 apartamente junior la etajele 1 - 8
- 4 apartamente senior situate la etajele 1 - 4
- 2 apartamente executive situate la etajele 7 si 8
- 2 apartamente matrimonial situate la etajele 5 si 6

Descriere Spatii cazare
Camera dubla twin
Dubla twin, cu o suprafata generoasa, de aproximativ 30 mp, ce include un balcon de 5 mp cu deschidere spre mare si lac, are doua paturi separate si un design primitor, asigurandu-ti confortul de care ai nevoie intr-o vacanta, atat pentru odihna, cat si pentru activitatile tale obisnuite.
Toate camerele sunt dotate cu cartele magnetice de acces, baie proprie cu cada, TV LED, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet wireless gratuit, de mare viteza.

Camera dubla cu vedere la mare si piscina
Dubla cu vedere la mare si piscina, cu o suprafata generoasa, de aproximativ 30 mp, ce include un balcon de 5 mp cu deschidere spre mare, piscina si lac, sunt dotate cu pat matrimonial, cartele magnetice de acces, baie proprie cu cada, TV LED, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet wireless gratuit, de mare viteza.

Camera dubla cu vedere la mare
Daca ai visat la un sejur aproape de malul marii, unde briza sa-ti spuna la propriu 'Buna dimineata!', atunci camera dubla cu vedere la mare este alegerea ideala pentru un sejur de neuitat.
Toate camerele sunt dotate cu pat matrimonial, cartele magnetice de acces, baie proprie cu cada, TV LED, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet wireless gratuit, de mare viteza.

Camera dubla family
Intram in zona destinata familiilor si te poftim sa alegi una dintre cele 17 camere duble family, unele cu vedere frontala la mare, iar altele cu vedere catre mare si lac, impartite pe toate etajele hotelului. Camerele spatioase, cu o suprafata de aproximativ 35 mp, ce include un balcon de 5 mp, sunt ideale pentru a te bucura de o vacanta impreuna cu cei dragi.

Toate camerele duble family sunt dotate cu pat matrimonial, canapea extensibila, cartele magnetice de acces, baie proprie cu cada, TV LED, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet wireless gratuit, de mare viteza.

Apartament Junior
Te vei putea bucura de un apartament spatios, elegant si aerisit, cu o suprafata de aproximativ 56 mp, ce include un balcon de 11 mp, dispus pe toata lungimea apartamentului, cu acces atat din dormitor, cat si din living.
Hotelul dispune de 8 astfel de apartamente Junior, cate unul pe fiecare etaj; fiecare apartament poate gazdui pana la 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 - 15.99 ani sau 3 adulti + 1 copil cu varsta intre 0 - 15.99 ani.
Apartamentele Junior sunt formate din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila si sunt dotate cu cartele magnetice de acces, baie proprie cu cada, TV LED, aparat de cafea Nespresso, instalatie de climatizare, minibar, seif, internet wireless gratuit, de mare viteza si o chicineta, cu chiuveta si spatiu de depozitare.

Apartament Senior
Intram in zona Luxury si te poftim in apartamentul Senior. Cu o suprafata de aproximativ 63 mp, ce include un balcon spatios de 13 mp, dispus pe toata lungimea apartamentului, acest tip de apartament are vedere frontala la mare si iti ofera toate conditiile pentru a te bucura de sejurul mult visat.
Hotelul dispune de cate un astfel de apartament pe fiecare etaj, de la 1 la 4, inclusiv, iar capacitatea de cazare a fiecaruia este de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 - 15.99 ani sau 3 adulti + 1 copil cu varsta intre 0 - 15.99 ani.
Toate apartamentele Senior sunt formare din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, baie proprie cu cada cu jacuzzi si dus, cartele magnetice de acces, TV LED, aparat de cafea Nespresso, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet wireless gratuit, de mare viteza.

Apartament Executive
De la nivelul etajelor 7 si 8, te vei putea bucura de o panorama superba, care iti va da un sentiment de intensa libertate. Aici regasim cele doua apartamente Executive, cu o suprafata de aproximativ 76 mp, ce include o terasa de 11 mp; apartamentele sunt special amenajate pentru a imbina confortul unei vacante de vis cu necesitatea de a avea business-ul cat mai aproape.
Apartamentele Executive pot gazdui un numar maxim de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 - 15.99 ani sau 3 adulti + 1 copil cu varsta intre 0 - 15.99 ani si sunt formate din dormitor cu pat matrimonial, living generos, cu canapea extensibila si birou utilat, chicineta cu spatiu de depozitare si chiuveta si o baie spatioasa, prevazuta cu cada cu jacuzzi si cabina de dus.
Cele doua apartamente sunt dotate cu cartele magnetice de acces, TV LED, aparat de cafea Nespresso, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet wireless gratuit, de mare viteza.

Apartamentul Matrimonial
Zona Ultra Luxury este reprezentata de cele doua apartamente matrimoniale ale hotelului, situate la etajele 5 si 6.
Apartamentul de la etajul 5, cu o suprafata de aproximativ 110 mp, ce include o terasa de 50 mp, cu vedere frontala la mare, include tot ce ti-ai putea dori de la vacanta mult asteptata: dormitorul cu pat matrimonial, livingul cu canapea extensibila si cele doua bai (una cu cada cu jacuzzi, cealalta cu cabina de dus) iti garanteaza o vacanta de neuitat.
Apartamentul de la etajul 6, de aproximativ 105 mp, ce include o terasa de 40 mp, este format din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila si o baie prevazuta cu cada cu jacuzzi si cabina de dus.
Ambele apartamente au vedere frontala la mare, sezlonguri si mobilier de exterior pe terasa, pot gazdui pana la 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 - 15.99 ani sau 3 adulti + 1 copil cu varsta intre 0 - 15.99 ani si sunt dotate cu cartele magnetice de acces, chicineta cu spatiu de depozitare si chiuveta, TV LED, aparat de cafea Nespresso, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet wireless gratuit, de mare viteza.

Faciltati copii (cazati in camera cu 2 adulti):
Camera dubla twin, dubla cu vedere la mare si piscina si dubla cu vedere la mare
- Primul copil cu varsta cuprinsa intre 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar;
- Al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0-6.99 ani achita 20% dintr-un loc si se acorda 1 pat suplimentar;
- Orice copil cu varsta cuprinsa intre 7-11.99 ani achita 50% dintr-un loc si se acorda 1 pat suplimentar;
- Copilul cu varsta cuprinsa intre 12-15.99 ani achita 70% dintr-un loc si se acorda 1 pat suplimentar.
Numarul maxim de copii admis in camerele duble este de 2 copii cu varstele cuprinse intre 0 - 11.99 ani SAU 1 copil cu varsta cuprinsa intre 12 - 15.99 ani.
Numarul maxim de paturi suplimentare care pot fi introduse in camerele duble standard, duble cu vedere la mare si piscina sau in duble cu vedere la mare este 1 (unul).
Tariful patului suplimentar pentru copilul cu varsta intre 0-6.99 ani, este de 20% din tariful pachetului achizitionat de adulti pentru camerele duble standard, duble cu vedere la mare si piscina si duble cu vedere la mare.

Camera dubla family sau apartamente
- Orice copil cu varsta cuprinsa intre 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar;
- Orice copil cu varsta cuprinsa intre 7-11.99 ani achita de 50% dintr-un loc si se acorda 1 pat suplimentar;
- Orice copil cu varsta cuprinsa intre 12-15.99 ani achita 70% dintr-un loc si se acorda 1 pat suplimentar.
- Numarul maxim de persoane admise in camerele duble family si apartamente este de 2 adulti + 2 copii cu varstele cuprinse intre 0 - 15.99 ani SAU 3 adulti + 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0 - 15.99 ani.
- Orice persoana peste 16 ani este considerata adult si va achita 70% dintr-un loc. Al 3-lea adult este acceptat doar in camerele duble family sau apartamente.
- In camerele duble family si apartamente nu se poate introduce pat suplimentar pentru ca in acestea exista deja o canapea extensibila.
IMPORTANT!!!! Turistii sunt obligati sa certifice varsta copiilor printr-un act de identitate la check-in.


Descriere Pachet All Inclusive:
Spectacole copii alaturi de Trupa Sufletel
Spectacole adulti alaturi de Teatrul Semn
Pachet bauturi All Inclusive: Espresso, Latte Machiatto, Caffee Latte, Cappucino, Nesquick, ceai, racoritoare carbonatate din gama Pepsi - Pepsi, Pepsi Twist, Mirinda, SevenUP ; racoritoare necarbonatate din gama Pepsi - Prigat de portocale; longdrink-uri, bere draft si vin alb/rosu servit la draft*;Pachet bauturi alcoolice: Johnnie Walker Red Label, Gin Gordon's, J & B Rare, Wembley, Bushmills Original, Rom Captain Morgan Spice Gold, Wild Turkey 81, Cinzano Bianco, Rosso & Dry, Smirnoff Red, Carolans Crema de Whisky, Smirnoff Flavours (Vanilla, Orange, Apple, Raspberry), Tequila Jose Cuervo Especial Silver.*Acest pachet de bauturi este disponibil pe parcursul tuturor meselor, precum si in toate barurile hotelului prezentate mai jos, cu exceptia vinului alb/rosu servit la draft, care nu se regaseste la barul de pe plaja si piscina.
Restaurantul Savoy:
- Mic dejun, intre orele 07:00-10:00;
- Dejun, intre orele 12:30-14:30;
- Extra Snack, intre orele 17:00-18:00;
- Cina, intre orele 19:00-21:30.
Toate mesele sunt servite exclusiv in regim bufet suedez atat in restaurant, cat si pe terasa acestuia.
Dreamer Bar Piscina: deschis intre 09:00 - 22:00
Escape Bar - Lobby: deschis intre 09:00 - 23:00
Bar Plaja: deschis intre 09:00 - 19:00
Bar Terasa: deschis intre 09:00 - 22:00
Inghetata pentru toate gusturile la Dreamer Bar Piscina.
Acces pe plaja hotelului cu asigurarea gratuita a sezlongului de plaja pentru fiecare adult sau copil platitor*.
Acces la piscinele incalzite ale hotelului cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatii. Nu se pot face rezervari pentru sezlong.
Acces La Domnul Girafa - Academia de joaca, spatiu amenajat in interiorul hotelului la mezanin. Incepand cu 2 Iunie si pana la 10 septembrie, cei mici vor beneficia de prezenta unui spupraveghetor intre orele 09:00- 19:00, jocuri si jucarii pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 8 ani, desene animate, concursuri interactive pentru toate varstele, dar si cu prajituri si sucuri proaspete de fructe.
Acces la locurile de joaca pentru copii de la plaja si piscina cu jucarii gonflabile si tobogane.
Parcare auto gratuita in limita disponibilitatii.
*In cazul in care solicita sezlong pe plaja, copiii neplatitori il vor achita. Pe toata perioada sezonului (iunie, iulie, august) masa se va servi sub forma de bufet. Pentru perioada, mai si septembrie (dupa 10 septembrie) masa se va servi a la carte. Toate bauturile incluse se vor servi in regim self-service. Produsele alimentare si bauturile in sistemul All Inclusive se servesc exclusiv in locatiile: restaurant, terasa restaurant, piscina, Plaja, Escape Bar - Lobby si Dreamer Pool Bar, pe parcursul sejurului.
Produsele oferite la mic dejun, dejun si cina se vor consuma doar in interiorul restaurantului si pe terasa, pe parcursul desfasurarii mesei. Nu este permisa iesirea cu produse alimentare si bauturi din aceste locatii. Clientii care achizitioneaza All Inclusive vor primi la receptie, la check-in, bratari, pe care sunt obligati sa le poarte pe tot parcursul sejurului.



Nu este permisa folosirea prosoapelor din camera pe piscina sau plaja. La check in turistii vor primi, pe langa cardurile pentru acces in camera, si cardurile pentru prosoape. Prosoapele vor putea fi gasite in zona piscinei hotelului si vor putea fi folosite atat la piscina, cat si la plaja. La check out turistii au obligatia de a preda la receptie toate cardurile primite.


Nu este permis accesul in hotel cu alimente sau bauturi din exterior.
Produsele oferite la mic dejun, dejun si cina se vor consuma doar in interiorul restaurantului si pe terasa, pe parcursul desfasurarii mesei. Nu este permisa iesirea cu produse alimentare si bauturi din aceste locatii.


REDUCERI EARLY BOOKING
- reducerea de pana la 30% se aplica rezervarilor confirmate si incasate pana la data de 30.11.2018.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.