Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotel Queen Vera (fostul hotel Palm Beach) este situat in zona centrala a statiunii Mamaia, langa hotel Iaki, la circa 50 metri de plaja.

Descriere: Hotelul Queen Vera din Mamaia dispune de 47 spatii de cazare.Hotelul nu are balcoane din constructie iar singurele camere cu vedere la mare sunt numai apartamentele.

Camere: Camerele duble sunt spatioase si ofera o varietate de privelisti incantatoare. Fiecare camera este echipata cu telefon in camera si baie, wi-fi, seif baie privata cu cada sau dus, uscator de par, TV (LCD), cablu, minibar, aer conditionat si accesul cu card magnetic.

Hotelul Queen Vera din Mamaia dispune de 47 spatii de cazare.Hotelul nu are balcoane din constructie iar singurele camere cu vedere la mare sunt numai apartamentele.
- Dubla - grup sanitar propriu cu cada si uscator de par, sistem audio si telefon in camera si in baie; TV (LCD),cablu, minibar, telefon, aer conditionat. Acces cu card eletronic si inchidere automata.
- Duplex - format din 2 dormitoare fiecare cu grup sanitar propriu cu cada si uscator de par, sistem audio si telefon; TV (LCD),cablu, minibar, telefon, aer conditionat. Acces cu card eletronic si inchidere automata. Sunt camere spectaculoase pe doua niveluri. O scara interioara conduce dintr-o camera in alta, fiecare avand baie complet echipata, oferind confortul maxim.
- Apartamente- dormitorul este cu mobila confortabila, cu pat king size si televizor cu ecran plat. Frumusetea apartamentului se continua in sufrageria supra-dimensionata, completata de mobila eleganta. Dotate cu grup sanitar cu uscator de par, sistem audio si telefon, TV (LCD),cablu, minibar, telefon, aer conditionat. Acces cu card eletronic si inchidere automata.
- Junior Suite- este o camera spatioasa, un birou de lucru si o zona de relaxare, ce va permite sa imbinati munca si relaxarea. Dotate cu grup sanitar cu uscator de par, sistem audio si telefon, TV (LCD), cablu, minibar, telefon, aer conditionat. Acces cu card eletronic si inchidere automata.

Facilitati hotel: Restaurant,bar, terasa, gradina, sala conferinte, parcare, lift, piscina, camera bagaje.

Restaurant: Cu decorul sau excentric, cu amestecarea vechiului cu contemporanul, ,,Queen Vera Resturant' serveste cu stil micul dejun in bufet suedez, pranzul in sistem a la carte. Restaurantul are o vedere panoramica uluitoare si serveste o varietate din cele mai bune mancaruri internationale, romanesti, din bucataria romaneasca si internationala.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie