Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nayino Resort


Descriere

LOCALIZARE:
Hotelul este situat in nordul statiunii Mamaia, la mai putin de 100 demetri de plaja Navodari, una dintre cele mai bine cotate din Romania din punctde vedere al managementului si calitatii apei, cu acces la sporturile nautice.
DOTARI CAMERE :
Cele sase tipuri de camere twin, double, suita, stil lodge siapartament sunt decorate cu motive simple, naturale, care se imbina armonios cumobilierul si dotarile de cea mai buna calitate, intr-un concept unitar. Suntdotate cu TV cu ecran plat si canale prin cablu. Camerele din cabanele de langapiscina au acces la o terasa privata, cu iarba.

FACILITATI HOTEL:
Restaurantul a la carte, barul exterior, cele trei terase si lounge-ulpanoramic de la etajul al doilea al hotelului invita la o calatorie senzorialaunica. Credem in timpul trait eficient si creativ si tocmai de aceea oferim oalternativa inedita pentru organizarea evenimentelor de familie, darsi corporate, avand disponibila o sala de conferinte multifunctionala,complet echipata din punct de vedere tehnologic.

MESE: - Mic dejun: bufet suedez
- Demipensiune: fisa cont in valoare de 70 lei/1 pers,respectiv 140 lei/2 adulti pentru sejururile de minim 5si 6 nopti, confirmate cu demipensiune;Meniurile speciale sunt la cerere si confirmate in prealabil de PRESTATOR.

POLITICA DE ACOMODARE:
- DOUBLE/ TWIN - max 2 adulti / 2 adulti si 1 copil 0-13,99 ani;
- Junior suite - max 3 adulti / 2 adulti si 2 copii 0-13,99 ani;
- Studio - max 3 adulti / 2 adulti si 2 copii 0-13,99 ani;

Ora de check- in (16.00) si check - out (12.00)
In cazul depasirii orei de check - out, PRESTATORUL va factura turistului tariful de day use, adica50% din tariful contractual (fara mic dejun).
Late check-out se considera pana la orele 18:00 , dupaacesta ora se taxeaza inca o noapte de cazare.
-Este interzisa scoaterea/aducerea alimentelor si bauturilor din/in restaurantul hotelului, masaservindu-se strict in locurile destinate acestui scop.
In perioada 04.07-05.09.2021 nu se accepta rezervari pentru o singura noapte in weekend si nu se rezervacamere in regim de single.

NU permite cazarea cu animale de companie si fumatul.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.