Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotel Dacia Sud este localizat in partea de sud a statiunii Mamaia, la intrare in statiune dinspre Delfinariu si la cateva minute de mers pe jos de Satul de Vacanta, Aqua Magic si Telegondola, si beneficiaza de o pozitionare deosebita, fiind construit pe malul marii, cu iesire directa la plaja.

Descriere: Hotel Dacia Sud a fost renovat complet in perioada 2019-2020. Ca si noutate, Hotel Dacia Sud Mamaia isi intampina acum oaspetii cu o noua arhitectura plina de eleganta, cu un restaurant nou, o frumoasa terasa exterioara. Hotelul dispune de lift si a fost extins cu un etaj, intr-un decor elegant, in care predomina culorile calde.Hotelul Dacia Sud, fiind construit in paralel cu tarmul marii, din cele 140 de camere existente, 70 au vedere catre mare iar 70 de camere au vedere catre parcarea proprie a hotelului, care dispune de 83 de locuri.

Dotari generale:
- camere twin, garsoniere, apartamente
- parter+5 nivele
- restaurant Dacia Sud (este la parter si are capacitate de 150 de locuri, iesire la terasa dinspre mare)
- restaurant Noblesse Ballroom (este la parter si are capacitate de 250 de locuri si are vedere la mare)
- sala de conferinte- cu o capacitate de 100 locuri
- internet wi-fi
- camera bagaje
- terasa are o capacitate de 100 de locuri
- parcare proprie
- bar
- centrala termica proprie, scari de acces, coridoare, lift modern, rampa pentru persoanele cu handicap

Camere:
Camerele duble - au in dotare 2 paturi (90/200), aer conditionat, televizor LCD, minibar, baie cu dus sau cada, uscator par, balcon, internet wi-fi, pardoseala cu mocheta in camere si gresie in baie, geam termopan, plasa de tantari.
Garsoniere- au in dotare un pat matrimonial si o canapea extensibila, aer conditionat, televizor LCD, minibar, seif, baie cu dus sau cada, uscator par, halate si papuci, balcon, internet wi-fi, pardoseala cu mocheta si gresie, geam termopan, plasa de tantari.
Apartamentele - sunt alcatuite din living cu canapea extensibila si televizor LCD, dormitor- cu pat matrimonial, aer conditionat, televizor LCD, minibar, seif, baie cu dus sau cada, uscator par, halate si papuci, balcon, internet wi-fi, pardoseala cu mocheta si gresie, geam termopan, plasa de tantari.
Accesul in camere se efectueaza pe baza de cartela magnetica.

Info cazare:
- tariful de cazare pentru camera single este 85% din tariful de cazare, al unei camere duble/zi. Camerele single se pot valorifica numai pentru perioadele: iunie si septembrie, cu acceptul prestatorului- ziua de cazare incepe la ora 18.00 si se incheie la ora 12.00

Masa:
- restaurant Dacia Sud 3*- micul dejun se acorda in regim bufet suedez, pranzul si cina se servesc in sistem a la carte


Servicii cu plata: servicii spalatorie, parcare auto, servicii de telefonie


Animale de companie: Nu este permis accesul cu animale de companie.


Atractii in zona:Telegondola, Aqua Magic, Moscheea Carol, Cazinoul din Constanta

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie