Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elinotel Polis


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Elinotel Polis este situat in vecinatatea unei plaje cu nisip. La plaja sunt disponibile umbrele de soare si sezlonguri contra cost. Cel mai apropiat oras este Kassandra. In apropierea hotelului se afla un supermarket.


FACILITATI HOTEL: Recent renovat in 2010, statiunea cu 3 etaje dispune de 52 de camere. Ofera oaspetilor sai o receptie deschisa nonstop, un lift, aer conditionat si un seif (contra cost). Pentru mese, exista un restaurant (aer conditionat). Dupa o zi plina de evenimente, va puteti relaxa seara la barul hotelului. WiFi este disponibil gratuit. Serviciul de spalatorie este disponibil contra cost.
In zona exterioara a hotelului, proiectata in stil traditional, veti gasi o piscina cu o piscina pentru copii. Aici sunt disponibile gratuit sezlonguri si umbrele de soare dar si bar de la piscina ofera oaspetilor bauturi racoritoare.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.