Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:
Hotelul intim de 5 stele se afla la 110 km distanta de aeroportul din Salonic si la 4 km distanta de Ouranoupolis, pe bratul Athos din Halkidiki.

Facilitati hotel:
Luxosul hotel are un restaurant principal aMelathrona unde se servesc micul dejun si cina, un restaurant gourmet aKamaresa (20:00-23:00), un restaurant a-la-carte cu specific mediteranean aArmyraa (13:00-17:00), un restaurant a-la-carte cu specific Asiatic aWashia (20:00-23:00), o cafenea unde se pot servi gustari si cafea (10:00 si 22:00), un bar de noapte aEagles Cluba unde turistii pot asculta muzica live, savura cocktailuri delicioase si gusta finger food incepand cu orele 18:00 si un bar pe plaja aAmmosa cu inghetata, fructe proaspete, gustari si bauturi (10:00-18:00).
Eagles Palace este considerat unul din cele mai bune resorturi Spa din Grecia, primind recent titlul de aBest Day Spa in The Worlda datorita colaborarii cu aElemisa, compania de produse spa britanica de top, si datorita colaborarii cu aApivitaa, prima companie greceasca care a creat produse cosmetice naturale si eficiente de infrumusetare corporala.
Asadar, Elemis Spa ofera masaje diverse, tratamente faciale, terapii exotice, programe de detoxifiere, sauna, baie turceasca, si multe alte programe Spa. Puteti experimenta ritualuri antice care va vor duce pe cele mai inalte culmi ale relaxarii si vor face orice urma de neliniste sa dispara.
Hotelul are o piscina exterioara cu apa sarata, o piscina interioara si o piscina pentru copii. Plaja este privata, decorata cu Blue flag, iar sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.
Hotelul ofera diverse activitati pentru copii precum tenis, sesiuni de alergat sau sporturi nautice dar si loc de joaca pentru copii, servicii de babysitting sau miniclub (4-12 ani, deschis zilnic intre orele 10:00-14:00 si 17:00-21:00).
Oaspetii hotelului se pot bucura de o multitudine de facilitati precum: centru fitness, teren de tenis, volei, sporturi nautice, scufundari, schimb valutar, coafor, spalatorie, servicii medicale la cerere, magazin de suveniruri si de bijuterii.

Facilitati camere:
Cele 164 de camere ofera vedere spre mare sau spre gradina si sunt dotate cu: balcon sau terasa, aer conditionat, TV LCD, minibar (bauturi premium), telefon, muzica, internet Wi-Fi, seif, baie cu cada, uscator de par, halat de baie, papuci, prosoape pentru plaja.
Exista posibilitatea cazarii in camere duble superioare cu vedere la mare sau la gradina (25 mp), sau in family suite cu vedere la gradina (40 mp, un dormitor si un living despartite prin usa glisanta).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie