Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Akti Ouranoupoli este situat pe una dintre cele mai frumoase plaje din Halkidiki, oferind vedere la Ammouliani si Sithonia. Facilitatile hotelului
Restaurantul hotelului ofera masa in sistem bufet suedez, imbinand stilurile internationale cu cele grecesti. Acesta dispune de o panorama minunata, cina fiind servita langa piscina de unde puteti vedea cele mai frumoase apusuri de soare. Barul de pe plaja este situat in minunatul golf Siggitikos si va ofera o diversitate de produse precum snacks-uri, salate si aperitive, racoritoare, cocktail-uri, cafele si o muzica ambientala placuta. Acesta este conectat cu hotelul prin doua pasaje subterane fiind echipat complet. Hotelul pune la dispozitia dumneavoastra un restaurant, o taverna (a-la-carte), facilitati pentru persoane cu dizabilitati, aer conditionat, facilitati pentru internet, gradina, mini market, bar de snacks-uri, receptie 24 ore, fax, facilitati pentru conferinte.

Activitati/Divertisment
Pentru a va petrece timpul liber intr-un mod cat mai placut, hotelul pune la dispozitia dumneavoastra sporturi nautice precum si tenis de masa, iar pentru relaxare va ofera hidroterapie.

Facilitatile camerelor
Hotelul pune la dispozitia dumneavoastra 80 de camere moderne, spatioase, echipate complet care reflecta caracterul ospitalier al complexului. Camerele standard dispun de TV prin satelit, telefon, internet WiFi, balcon, veranda, baie, uscator de par, cabina de dus, frigider si seif.

Localizare
Akti Ouranopoli se afla la doar 125 km de Salonic, pe speciala peninsula a Muntelui Athos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Restaurant
Piscina exterioara
Camere persoane cu dizabilitati
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie