Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie

Vezi mai mult

Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 18 hoteluri

DUBAI-CITY AL BARSHA, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelSituat in zona Al Barsha la 25 km de Aeroportul International Dubai DXB la 43 km de Aeroportul Dubai DWC la 51 km de Aeroportul SharjahHotelul a fost deschis in anul 2018 Consta dintr-o cladire cu 15 niveleIn total sunt disponibile 120 . . .

DUBAI-CITY AL BARSHA, Emiratele Arabe Unite
DUBAI PALM JUMEIRAH, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelFace parte din grupul hotelier BARCELO HOTEL GROUPSituat pe faimoasa insula artificiala Palm Jumeirah la 21 km de centrul Dubaiului la 32 km de aeroportul Dubai DXB la 42 km de aeroportul Dubai DWC la 58 km de aeroportul Sharjah SJH In . . .

DUBAI AL QUSAIS, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelSituat la 8 km de aeroportul international Dubai DXB la 636 km de aeroportul Dubai DWC si la 214 km de aeroportul Sharjah SJHA fost construit in anul 2018Hotelul are o cladire cu 13 niveleIn total 420 camere Sunt camere speciale pentru . . .

DUBAI-CITY DEIRA, Emiratele Arabe Unite
DUBAI JUMEIRAH, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelApartine lantului hotelierINTERCONTINENTAL HOTELS GROUP Hotelul amplasat in cartierul de afaceri al orasului la 10 km de Aeroportul International Dubai Deschis in anul 2008 ultima renovare a avut loc in anul 2016 Hotelul are o cladire . . .

DUBAI-CITY AL BARSHA, Emiratele Arabe Unite
DUBAI-CITY AL BARSHA, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelSituat in zona Al Barsha la 28 km de aeroportul international Dubai DXB la 20 km de aeroportul Dubai DWC la 54 km de aeroportul Sharjah la 110 km de aeroportul Abu-DhabiDeschis in anul 2019Hotelul are o cladire principala cu 8 nivele I . . .

DUBAI JEBEL ALI, Emiratele Arabe Unite
DUBAI-CITY AL BARSHA, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelFace parte din lantul hotelier ACCOR GROUP Situat in cartierul Al Barsha in apropiere de centrul comercial Mall of the Emirates vis-a-vis de statia de metrou Sharaf DG Metro Station la 25 km de aeroportul international din Dubai Des . . .

DUBAI-CITY DUBAI LAND, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelFACE PARTE DIN LANTUL HOTELIER BARCELO HOTEL GROUPSituat la 40 km de aeroportul international Dubai DXB la 33 km de aeroportul DWC si la 57 km de aeroportul Sharjah SJHDeschis in anul 2018 Hotelul are doua cladiri cu 5 nivele In total . . .

DUBAI-CITY DOWN TOWN, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelFace parte din lantul hotelier RADISSON HOTEL GROUPConstruit in anul 2019Hotelul are o cladire principala cu 20 niveleIn total sunt disponibile 206 camere Sunt camere pentru persoane cu dizabilitati 2 camere connect 46 camere pentru ne . . .

AJMAN 2-ND LINE, Emiratele Arabe Unite
AJMAN CITY, Emiratele Arabe Unite
DUBAI JUMEIRAH BEACH RESIDENCE, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelFACE PARTE DIN LANTUL HOTELIER RIXOSSituat pe coasta Jumeirah Beach Residence la 30 km de aeroportul international Dubai si la 23 km de centrul orasului Dubai Downtown pe malul mariiDeschis in iunie anul 2017Hotelul are o cpladire prin . . .