Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie

Vezi mai mult

Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 102 hoteluri

Fujairah

Descriere hotelFace parte din lantul hotelier FAIRMONT HOTELS RESORTS Situat pe litoralul Oceanului Indian la poalele Muntilor Hajar la 30 km de orasul Fujairah la 11 km de orasul Dibba la 138 de aerportul international din Dubai pe prima linie C . . .

DUBAI-CITY DEIRA, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelFace parte din grupul hotelier ACCOR Situat in apropiere de centrul istoric din Dubai si centrul comercial Al Ghurair nu departe de statia de metrou Al Rigga la 5 km de aeroportul international din Dubai Deschis in anul 2010 Hot . . .

Fujairah

Descriere hotelFace parte din grupul hotelier CARLSON REZIDOR HOTEL GROUP   Situat la poalele muntilor Hajar  pe litoralul pitoresc de est al emiratului Fujairah la 90 minute de mers cu masina de Dubai la 45 km de or Fujairah Deschis i . . .

Fujairah

Descriere hotelFace parte din lantul hotelier IHG Situat la poalele Muntilor Hajar pe litoralul pitoresc din Fujairah la 165 km de Dubai la 129 km de aeroortul din Sharjah la 45 de km de orasul Fujairah Deschis in anul 2017 Hotelul are o cladire cu . . .

Fujairah

Descriere hotelface parte din lantul hotelier IBEROTEL Situat pe litoralul Oceanului Indian la poalele Muntilor Hazar la 45 km de orasul Fujairah la 15 km de orasul Dibba la 140 km de aeroportul international din Dubai Construit in anul 2007 ult . . .

DUBAI JUMEIRAH, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelHotelul hotel nou are 208 camere si este situat in cartierul Al Satwa Bur Dubai la 10 minute de mers pe jos de plaja publica Jumeirah Beach Pana la aeroportul din Dubai 20 minute de mers cu masina Hotelul a fost deschis in septembrie . . .

DUBAI-CITY DEIRA, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelFace parte din lantul hotelier ROVE HOTELS Situat la 45 km de aeroportul din Dubai in cartierul Deira Deschis pe 5 decembrie 2016 Hotelul are o cladire cu 9 nivele In total sunt disponbile 270 de camere - 270 Rover Room fara balcon p . . .

DUBAI-CITY AL BARSHA, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelFace parte din lantul hotelier ACCOR GROUP Situat in cartierul Al Barsha in apropiere de centrul comercial Mall of the Emirates vis-a-vis de statia de metrou Sharaf DG Metro Station la 25 km de aeroportul international din Dubai Des . . .

DUBAI-CITY SHEIKH ZAYED ROAD, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelFace parte din lantul hotelier JUMEIRAH GROUP Situat in centrul Dubaiului pe magistrala Sheikh Zayed in apropiere de centrul international de expozitii si centrul financiar international din Dubai Capodopera unica a arhitecturii urba . . .

DUBAI-CITY DEIRA, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelHotel situat in Deira in cartierul comercial Bani Yas peste drum de malul marii si aproape de centrele comerciale specializate in mirodenii si aur Construit in 1964 Recent a avut loc reparatia hotelului camerele sunt renovate Hotelul . . .

DUBAI-CITY DEIRA, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelFace parte din lantul hotelier ACCOR MAF HOSPITALITY   Situat in centrul cartierului Deira peste drum de renumitul centru comercial Deira City Centre si de statia de metrou la 10 minute de mers cu masina de aeroportul din D . . .

DUBAI FESTIVAL CITY, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelHotel situat in centrul Dubai Festival City pe malul golfului Hotelul este conectat la un complex comercial și de divertisment si la 10 minute de Aeroportul Internațional Dubai Hotelul este conectat prin pasaj cu hotelul Crow . . .

DUBAI-CITY AL BARSHA, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelFace parte din grupul hotelier KEMPINSKI Situat in cartierul Al Barsha la 30 km de aeroportul din Dubai la 5 km de centrul orasului Construit in 2006 Hotelul are o cladire cu 15 nivele conecata printr-un pasaj cu vestitul . . .

DUBAI-CITY DOWN TOWN, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelApartine grupului hotelier THE ADDRESS HOTELS RESORTS Situat in centrul cartierului Burj Dubai Downtown la 15 minute de mers cu masina de aeroportul Dubai Cladirea hotelului este conectata printr-un pasaj interior cu ce . . .

DUBAI-CITY AL BARSHA, Emiratele Arabe Unite

Descriere hotelFace parte din lantul hotelier ACCOR Situat in cartierul Al Barsha la 200 m de centrul comercial Mall of the Emirates alaturi de statia de metro la 20 de minute de mers cu masina de aeroportul din Dubai Deschis in anul 2009 . . .