Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aquila Porto Rethymno


Descriere

Localizare : Aquila Porto Rethymno își întampină oaspeții într-un ambient de lux, în tonuri placute și luminoase, reprezentând locul ideal pentru o escapadă de neuitat pe insula Creta. Printre avantajele pe care le oferă se enumeră : varietate de servicii și facilitățile de top , poziționare excelentă, zona de plajă și centrul istoric din Rethymno care se află la doar câteva minute. Facilități hotel: Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi următoarele servicii și facilități: 1 piscină interioară și 2 exterioare cu șezlonguri și umbrele pentru soare, snack bar, 2 restaurante, fitness și saună, acces gratuit la internet prin WiFi în zonele publice, săli pentru conferințe și evenimente, transfer de la și către aeroport, room service, recepție deschisă 24/7, schimb valutar, serviciu zilnic de menaj, servicii de spălătorie, curățătorie și călcătorie, servicii de închirieri auto și de biciclete, magazine și terasă. Faciliăți camere:Aquila Porto Rethymno deține 202 unități de cazare ultra-elegante ce dispun de balcon, LCD Tv satellite, aer condiționat, telefon, minibar, seif, baie cu cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă. Plaja: Plaja publică cu nisip se află în fața hotelului, la doar cațiva metri, acesta dispunând de propria zona privată amenajată cu șezlonguri și umbreluțe pentru soare. Plaja Rethymno se întinde pe o distanță de circa 7 kilometri și dispune de facilități pentru sporturi de plajă și acvatice, baruri și taverne precum și serviciu de salvamari ce o supraveghează zilnic. Puncte forte - Acces imediat către centru și plajă - Ambient ultra-elegant - 2 piscine exterioare & 1 piscină interioară - Fitness & saună - Acces gratuit la internet în zonele publice

Localizare

Hotelul este situat pe coasta nordica a insulei, la 79 km de orasul Heraklion, pe malul marii, la 10 minute distanta de mers pe jos de centrul vechi. Statia de autobuz este amplasata la 200 m de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor 2 restaurante (1 a la carte), lobby bar, cafenea, 2 sali de conferinta (pentru 50 - 200 pers.), 2 piscine exterioare cu apa dulce, piscina interioara cu apa dulce, cu incalzire (incalzire in octombrie si in aprilie), magazin de bijuterii, schimb valutar, internet spot (contra cost), internet WiFi (gratuit), spalatorie. Gratuit: tenis de masa, aerobic, aqua aerobic, gimnastica, sala de fitness, sauna, jacuzzi, baie turceasca, divertisment - seara. Contra cost: masaj, diving, sporturi nautice pe plaja.

Facilitati camera

Hotelul are o cladire cu 7 nivele, pe care sunt dispuse 200 de camere, dotate cu baie cu dus, accesorii pentru baie, halate, papuci, foehn, aer conditionat centralizat cu control individual, seif (gratuit), televizor, telefon, set pentru ceai si cafea, minibar (contra cost), room service (07:30 - 22:30, contra cost), curatenie in camera - zilnic, balcon sau terasa, pardoseala - mocheta, internet WiFi (gratuit)

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://portorethymno.com/) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.