Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VRAJA MARII


Descriere

Hotel Vraja Marii 3 stele Costinesti este pozitionat in dreptul digului din Costinesti, in zona centrala, pe faleza statiunii, la doar 30 de metri de plaja. Principalele atractii turistice din statiune se afla la o distanta de aproximativ 1 km fata de hotel sunt Obeliscul si Parcul de
Distractii.

Dotari generale: 58 camere duble standard, Restaurant (200 locuri), Terasa (160 locuri), Bar, Parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), Sala de conferinte (100 locuri)


Dotari camere: Camerele duble standard sunt dotate cu 2 paturi de o persoana (care se pot apropia), baie proprie, televizor, aer conditionat, minibar, telefon, internet wireless, fotolii, fara balcon.


Facilitati copii (in camera cu 2 adulti)
- un copil pana la 6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar asigurat
- al doilea copil in camera pana la 12 ani, achita obligatoriu un pat suplimentar si beneficiaza de 50% reducere la masa
- un copil intre 6-11.99 ani beneficiaza de reducere 50% la masa, cazare gratuita, fara pat suplimentar
- un copil intre 12-17.99 ani, achita obligatoriu pat suplimentar, iar masa achita integral


Servicii masa: se acorda in restaurantul propriu, sub forma de linie de autoservire. Turistii vor primi la cazare o bratara in baza careia vor acea acces la restaurant in timpul de servire a mesei. Toate persoanele din camera beneficiaza de masa!



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.