Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotel Vraja Marii este localizat in statiunea Costinesti, in zona centrala, foarte aproape de malul marii. A fost inaugurat in 2013, devenind in scurt timp unul dintre cele mai cautate hoteluri din Costinesti.

Descriere: Hotelul este compus din 66 de camere, dintre acestea 58 sunt camere duble standard cu paturi twin, 6 camere superior cu pat matrimonial si 2 apartamente cu canapea extensibila.

Camerele duble standard sunt dotate cu 2 paturi de o persoana (care se pot apropia), baie proprie, televizor, aer conditionat, minibar, telefon, internet wireless, fotolii, fara balcon. Toate camerele sunt izolate fonic
Camerele superior sunt dotate cu pat matrimonial si au aceleasi facilitati ca cele standard
Apartamentele au un dormitor si living cu o canapea extensibila.

Facilitati: Pe langa spatiile de cazare hotelul pune la dispozitie turistilor, gratuit, internet si parcare (in limita locurilor disponibile). Hotelul beneficiaza de asemenea de un restaurant cu terasa situat pe malul marii si o sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri.

Restaurant si terasa:
Restaurantul are o capacitate de 200 locuri fiind deschis non stop si o teras de 160 de locuri, de unde se poate admira marea
Terasa Vraja Marii pune la dispozitie o cafea buna pe care o poti savura alaturi de prietenii tai, frappe-uri cu arome diferite a caramel, vanilie, ciocolata, alune, migdale, cafele speciale a cu alcool, bauturi racoritoare de diverse sortimente si limonada.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie