Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Dedicat tinerilor
Localizare: Hotelul Regal, este localizat la 150 metri de mare, langa Teatrul de Vara din Costinesti, intr-o zona linistita cu multa vegetatie fiind deschis tot timpul anului.

Descriere: Hotelul Regal are o capacitate de cazare de 51 de camere si a fost renovat complet in anul 2021, fiind clasificat la 3 stele. Hotelul ,Regal detine, pe langa spatiile de cazare, o gradina interioara foarte frumoasa, restaurant, terasa si sala de conferinte. Hotelul va mai ofera 3 mese de biliard, 1 masa de ping pong, posibilitate de discoteca, film si spectacole. Piscina hotelului, construita in anul 2021, este acoperita si incalzita pentru extrasezon, iar vara, datorita geamurilor si acoperisului retractabil se poate transforma in piscina exterioara. Piscina nu contine clor, ea fiind igienizata cu sare si ph negativ.

Camere: Toate camerele au in dotare baie cu cabina de dus, uscator, papuci de unica folosinta si produse de igiena personala, aer conditionat, minibar si televizor LCD, cablu tv, balcon, iar camerele duble deluxe au in dotare(pe langa cele enumerate mai devreme) si halate de baie si cantar. Turistii beneficiaza de internet wi-fi in mod gratuit atat in camere cat si in spatiile comune.

-Camerele duble standard, sunt dotate cu pat matrimonial sau twin(repartizarea se va face la receptie in momentul cazarii in functie de disponibilitate), AC, TV LCD si cablu, minibar, internet wi-fi, baie proprie cu cabina de dus, produse de igiena personala, uscator de par, balcon dotat cu masuta cu 2 scaune si uscator de haine.

-Camerele twin confort, sunt dotate cu 2 paturi de 1 persoana, fotoliu extensibil, AC, TV LCD si cablu, minibar, internet wi-fi, baie proprie cu cabina de dus, produse de igiena personala, uscator de par, balcon dotat cu masuta cu 2 scaune si uscator de haine.

-Camerele duble deluxe, sunt dotate cu pat matrimonial si canapea extensibila de 2 persoane, AC, TV LCD si cablu, minibar, internet wi-fi, baie proprie cu cabina de dus, produse de igiena personala, uscator de par, balcon dotat cu masuta cu 2 scaune si uscator de haine.

Restaurant: Restaurantul hotelului va pune la dispozitie un meniu variat de produse culinare din bucataria traditionala si internationala.Variante de pachete: fara mic dejun, cu mic dejun, all inclusive.

Pachet All inclusive Light - camere duble deluxe:
Micul dejun este servit in regim bufet suedez asistat si include 30 de produse alimentare si bauturi: apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate la draft/bauturi necarbonatate, din gama Coca-Cola servite la barul restaurantului.
Pranzul este servit in regim bufet suedez asistat include mai multe preparate culinare, garnituri, desert, fructe si bauturi: apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate la draft/bauturi necarbonatate, din gama Coca-Cola, bere si vin alb/rosu servite la draft, prosecco, servite la barul restaurantului.
Cina este servita in regim bufet suedez asistat include mai multe preparate culinare, garnituri, desert, fructe si bauturi: apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate la draft/bauturi necarbonatate, din gama Coca-Cola, bere si vin alb/rosu servite la draft, bauturi alcoolice din import(wiskey Ballentines, vodka Absolut, rom Havana, aperitiv Lillet, cognac Zarea, aperitiv Zarea, Prosecco) servite la barul restaurantului.

- Micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a 2-a zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
- In prima zi se intra cu cina. Bauturile sunt incluse doar in timpul meselor. Este obligatorie purtarea bratarii de identificare(primita la receptia hotelului in momentul cazarii) pe toata perioada sejurului.

Servicii suplimentare: servire 'a la carte' la terasa restaurantului Regal si pe terasa For You, acestea nefiind incluse in pachetul all inclusive light.La Terasa For You in fiecare seara va fi muzica live sau cu Dj.

Servicii:
- Turistii beneficiaza si de acces gratuit la piscina hotelului (accesul la piscina este inclus in functie de planul tarifar
ales), jacuzzi si sauna.
- Hotelul dispune si de o sala de conferinte cu 100 de locuri, , dotata cu videoproiector si flipchart. - Hotelul dispune de loc de joaca pentru copii
- Parcarea este gratuita in limita locurilor disponibile- Animalele de companie nu sunt acceptate
- Turistii au acces la Jocuri de divertisment: table, rummy, carti de joc, XBOX

Taxele locale se achita la fata locului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie