Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Vila Bliss este situata la 300 m de parcul de distractii din centrul statiunii si de gara CFR, iar pana la plaja este de parcurs o distanta de inca 300m (in total, 7-10 minute de mers pe jos).

Descriere: Cunoscuta ca fiind statiunea tineretului, Costinesti isi primeste oaspetii intr-o atmosfera vesela si foarte animata. Vila a fost inaugurata in sezonul 2016 si este locul ideal pentru a va petrece vara in Costinesti.

Cazare:
Vila, constructie noua, dispune pentru moment de 41 de locuri de cazare repartizate in camere duble matrimoniale si camere duble cu pat suplimentar.
Dotari generale: 13 camere duble matrimoniale si 5 camere duble cu pat suplimentar, LCD receptie cu cablu TV, internet WI-FI gratuit, apa calda 24h, terasa, gratar/barbeque, parcare gratuita.

Atractii turistice:

Atractii turistice: In partea de nord a plajei, aproape de tarm, se afla epava Evangheliei, vas grecesc care aducea portocale la Constanta, esuat in anii 1960, aceasta epava fiind una din atractiile Costinestiului.
Viata de noapte este dezvoltata in mare parte in jurul a trei discoteci in aer liber (Discotecile Ring, Tineretului Cai Vox Maris). Deoarece este frecventata in mare parte de tineri, statiunea nu doarme niciodata.

a terasa cu muzica Rockan roll din anii 60 si pana astazi: aWhite Horsea
a epava Evanghelia
a Obeliscul
a microformele sapate in calcar
a taberele de studenti
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.