Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: la 100 m distanta de gondola ( Kempinski Grand Arena ), la poalele muntilor Pirin.
IMPORTANT: CINA FESTIVA OBLIGATORIE DE REVELION INCLUSA IN TARIFELE DIN SISTEM!

FACILITATI HOTEL: receptie 24 /7, zona de relaxare, sala de conferinta, loc de joaca pentru copii, garderoba pentru ehipamentul de ski, billiard, garaj, room service, internet wi fi, seif.
Complexul consta in 2 cladiri cu conexiune interioara care dispun de 267 de paturi, una din cladiri dispune de apartamente si cealalata de camera duble. Exista o singura receptie spatioasa pentru ambele cladiri. Cladirea de apartamente dispune de : 14 studio, 28 de apartamente cu 1 dormitor si 22 de apartamente cu 2 dormitoare care sunt complet echipate cu tot ce este necesare unei vacante in familie, majoritatea avand bucatarie, unele au vedere la munte iar altele la oras. Cladirea cu camera duble dispune de 54 de camera duble distribuite pe 4 etaje.

FACILITATI CAMERE: camerele duble au 28 -32 mp, au 2 paturi normale + 2 extrabed-uri, fiecare camera este echipata cu pat matrimonial, pat matrimonial, sifonier cu oglinda, minibar, TV si mocheta, majoritatea au balcon si vedere la munte sau la oras. Studio-urile au in jur de 40 mp, 2 paturi normale, bucatarie, baie cu cada sau cabina de dus, majoritatea au balcon, vedere la munte sau la oras. Apartamentele cu un dormitor au suprafata de la 55 mp, au 2 paturi nomale si sofa in living, dormitorul este separat de living, bucatarie, baie cu cada ( in majoritatea apartamentelor ) sau cabina de dus, majoritatea au balcon, vedere la munte si la oras. Apartamentele cu 2 dormitoare au suprafata intre 55 si 110 mp, consta in living cu bucatarie si 2 dormitoare separate, baie cu cada ( in majoritatea apartamentelor ) sau cabina de dus, majoritatea au si balcon, vedere la oras sau la munte.

GRATUIT: folosirea piscinei interioare incalzita la 28 -30 grade, sala de gimnastica, sauna, baie de aburi, acces internet wireless in tot hotelul.


CONTRA COST: Parcare: 5.5 eur/ masina/zi; halat de baie: 2.60 eur /sejur si und epozit returnabil de 15.4 eur/sejur, baby cot: 2.6 eur /noapte, animale de companie mici pana la 5 kg: 5.20 eur/ noapte. Bauturile in timpul cinei.













Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie