Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TUSNAD


Descriere

HOTEL TUSNAD 2*, situat in Baile Tusand, la 30 km de Sf Gheroghhe. Statiunea este renumita pentru tratamentul bolilor cardiovasculare, cat si pentru cadrul natural extraordinar si aerul ozonat.



Hotelul dispune de 108 camere din care 31 modernizate si 77 camere standard de 2*, restaurant clasic, bar de zi. Hotelul este legat de baza de tratament printr-o pasarela.


Facilitati hotel: parcare proprie gratuita, in limita disponibilitatilor, camera de bagaje, restaurant clasic, bar de zi, receptie non stop, baza de tratament cu piscina apa minerala incalzita, bai galvanice, mofeta, masaj, hidromasaj, kinetoterapie, hidroterapie, electroterapie, magnetoterapie


Dotari camere: baie, TV cablu, balcon, mocheta. Camerele modernizate au mobilierul modern, schimbat integral, minifrigider.
Servicii masa: demipensiunea include mic dejun si cina bufet
- suplimentul de pensiune completa este nota in cont, de 50 lei/ persoana, care se adauga la demipensiune


Tratament: pentru optimizarea zilelor de tratament, intrarea la cazare se face duminica.
Tratamentul balnear se efectueaza de luni pana vineri.
Tratamentul include consultatie medicala initiala si finala, 2 proceduri/ zi + extra 2 proceduri decontate de CAS. Pentru a beneficia de acestea, este necesar bilet de trimitere de la medicul de familie, respectiv sa se prezinte carnetul de sanatate.
Tipurile de tratament/ proceduri vor di stabilite de catre medicul balneolog.


PACHETE TRATAMENT
'Sanatate la Baile Tusnad' - pachetul include 6 nopti cazare, loc in camera dubla, demipensiune, consultatie medicla initiala si reconsult, 5 zile de tratament balnear 2 proceduri/ zi incluse + 2 proceduri pe baza de trimitere


'Asculta-ti inima!' - pachetul include 12 nopti cazare, loc in camera dubla, demipensiune, consultatie medicla initiala si reconsult, 10 zile de tratament balnear 2 proceduri/ zi incluse + 2 proceduri pe baza de trimitere




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.