Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Roman

   Str Romana 1, Baile Herculane 325200, Baile Herculane Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul este situat la granita Nord-Estica a Statiunii Herculane, pe malul drept al Cernei, locatia fiind complet ferita de zgomotul urban.

Facilitati hotel :Complexul Hotelier Roman dispune de 29 camere single, 146 camere duble, 7 apartamente, baza de tratament proprie, piscina interioara, cabinete medicale, sala de gimnastica, restaurant, bar de zi, sala de conferinte, bai romane, parcare.Sala de conferinte poate gazdui intruniri de pana la 120 de participanti, iar pentru grupuri mai mari, evenimentul de afaceri poate avea loc in unul dintre saloanele-restaurant, unde pot fi instalate mese de lucru pentru 300 de participanti.


Facilitati camere :TV / cablu TV, telefon, baie cu cabina dus sau cada, telefon, balcon.

Descriere camere:
TV / cablu TV, telefon, baie cu cabina dus sau cada, telefon, balcon.

Descriere facilitati:
Complexul Hotelier Roman dispune de 29 camere single, 146 camere duble, 7 apartamente, baza de tratament proprie, piscina interioara, cabinete medicale, sala de gimnastica, restaurant, bar de zi, sala de conferinte, bai romane, parcare.Sala de conferinte poate gazdui intruniri de pana la 120 de participanti, iar pentru grupuri mai mari, evenimentul de afaceri poate avea loc in unul dintre saloanele-restaurant, unde pot fi instalate mese de lucru pentru 300 de participanti.

Dotari
Pentru organizarea de seminarii, conferinte, training-uri, lansari de produse si alte tipuri de intalniri de afaceri va punem la dispozitie accesul la internet de mare viteza prin conexiunea noastra, video-proiector si ecran de proiectii, flip chart-uri.

Locatie:
Hotelul este situat la granita Nord-Estica a Statiunii Herculane, pe malul drept al Cernei, locatia fiind complet ferita de zgomotul urban.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
Bathroom
Shower
Health treatments facilities
Sauna
Massage
Indoor swimming pool
Private bathroom
Conference room
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Balcony
24-Hour Front Desk
Medical services
TV in room
Bar
Cable/Satellite TV

Locatie