Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diana Resort

   Str Complexelor 8, Baile Herculane 325200, Baile Herculane Vezi locatia pe harta


Descriere

Diana Resort este situat la 250 de metri de centrul statiunii Baile Herculane si la 2 minute de mers pe jos de raul Cerna.

Facilitati hotel: receptie non-stop, room service, restaurant, terasa, bar, piscina exterioara, programe cu animatori pentru copii, centru de tratament, centru Wellness & SPA (piscina interioara, sauna, jacuzzi, zona de relaxare, masaj), sali de conferinte, seif, fax/fotocopiator, organizare excursii, scaun pentru copii, jocuri si puzzle-uri, informatii turistice, curierat, camera de bagaje, servicii de calcatorie, spalatorie, WI-FI gratuit, parcare pazita gratuita.

Facilitati camere: TV LED, minibar, uscator de par, baie proprie cu dus/cada, telefon, Wi-Fi gratuit, balcon, mic dejun in camera, halat pentru SPA si papuci de interior contra cost.

Descriere camere:
TV LED, minibar, uscator de par, baie proprie cu dus/cada, telefon, Wi-Fi gratuit, balcon, mic dejun in camera, halat pentru SPA si papuci de interior contra cost.

Descriere facilitati:
receptie non-stop, room service, restaurant, terasa, bar, piscina exterioara, programe cu animatori pentru copii, centru de tratament, centru Wellness & SPA (piscina interioara, sauna, jacuzzi, zona de relaxare, masaj), sali de conferinte, seif, fax/fotocopiator, organizare excursii, scaun pentru copii, jocuri si puzzle-uri, informatii turistice, curierat, camera de bagaje, servicii de calcatorie, spalatorie, WI-FI gratuit, parcare pazita gratuita.

Locatie:
Diana Resort este situat la 250 de metri de centrul statiunii Baile Herculane si la 2 minute de mers pe jos de raul Cerna.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
Bathroom
Laundry
Minibar
Shower
Hairdryer
Health treatments facilities
Sauna
Massage
Steam baths
Jacuzzi
Indoor swimming pool
Outdoor swimming pool
Luggage storage
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Conference room
SPA
Room service
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Non-smoking rooms
Balcony
24-Hour Front Desk
Elevator
Heating
Garden
Children playground
Business centre
Ironing service
Therapy and wellness center
Meeting/Banquet facilities
Smoking area
Medical services
Non-smoking hotel
Breakfast in the room
Credit card accepted
TV in room
Bar
Air conditioning
Cable/Satellite TV
Reception desk
Toiletries
Housekeeping
Alcohol
Game activities
Free wifi in public area
Bathrobes
Shared lounge / TV area
Hot tub
Lockers

Locatie